Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΝέος σχεδιασμός στο Mobile Site για τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια της Travelplanet24
Τεχνολογία

Νέος σχεδιασμός στο Mobile Site για τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια της Travelplanet24

Η Travelplanet24 παρουσιάζει την ανανεωμένη σελίδα των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων για τα κινητά τηλέφωνα.

Με ανανεωμένη εικόνα και γνώμονα την ευχρηστία δημιουργήθηκε η εκδοχή της ιστοσελίδας για τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια, της Travelplanet24, για κινητά τηλέφωνα. Μέσα από την ανανεωμένη διάταξη της σελίδας, παρέχεται η δυνατότητα στον χρήστη γρήγορα και εύκολα να επιλέξει το λιμάνι της αναχώρησης και του προορισμού, ενώ σε περίπτωση που η αναζήτηση αφορά λιμάνια τα οποία δεν έχουν γραμμή σύνδεσης, προσφέρεται λίστα με όλες τις έγκυρες επιλογές. O κ. Πάντος Παπάζογλου, Product Manager, Mobile της εταιρείας δήλωσε “Πλέον, ο χρήστης μπορεί να επιλέξει να κλείσει και να πληρώσει τα εισιτήρια για τον επόμενό προορισμό του όπου και αν βρίσκεται, σε ελάχιστο χρόνο, έχοντας όλες τις επιλογές που προσφέρονται μέσα από το κινητό του τηλέφωνο”.

Ο χρήστης μπορεί τώρα να επιλέξει τα διαθέσιμα δρομολόγια προτίμησης, τον τύπο του εισιτηρίου του, τη θέση που επιθυμεί καθώς και να ελέγξει τη διαθεσιμότητα των επιλογών του. Με ευκολία περνάει στο τελικό στάδιο πληρωμής και επιβεβαίωσης όπου προβάλλονται όλες οι λεπτομέριες της κράτησης και της πληρωμής των εισιτηρίων.
 
Η εκδοχή αυτή, με το ευέλικτο και εύχρηστο σύστημα των πέντε σταδίων που προσφέρει, δίνει την δυνατότητα στον χρήστη να κλείσει τα εισιτήρια για τον προορισμό που επιθυμεί γρήγορα και απλά. Η ταχύτητα της αναζήτησης εξασφαλίζει την άμεση εμφάνιση των αποτελεσμάτων με σκοπό την πιο γρήγορη εξυπηρέτησή του.

Η Travelplanet24.com, μία από τις 20 μεγαλύτερες e-commerce εταιρείες στην Ελλάδα, ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2005, παρέχοντας και αναπτύσσοντας υψηλής ποιότητας διαδικτυακά συστήματα κράτησης εισιτηρίων και πρωτοποριακές web εφαρμογές με στόχο την εδραίωση ενός πρωταγωνιστικού ρόλου στον χώρο της παγκόσμιας τουριστικής βιομηχανίας. Σήμερα, η εταιρεία συγκαταλέγεται ανάμεσα στα 3 μεγαλύτερα online travel agencies στην Ελλάδα και ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Η εταιρεία δραστηριοποιείται σε 15 αγορές και έχει γραφεία στο Σύνταγμα και το Βουκουρέστι.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024