Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΟ Αντώνης Μανιαδάκης αποσύρεται από διευθύνων σύμβουλος στις Μινωικές Γραμμές
Ακτοπλοΐα

Ο Αντώνης Μανιαδάκης αποσύρεται από διευθύνων σύμβουλος στις Μινωικές Γραμμές

Ο κ. Μανιαδάκης θα αντικατασταθεί από τον αναπλ. διευθύνοντα σύμβουλο, κ. Λουκά Σιγάλα, από τις 31 Μαΐου 2022.

Οι Μινωικές Γραμμές ανακοινώνουν την πρόσφατη απόφαση του κ. Αντώνη Μανιαδάκη να τερματίσει τη θητεία του ως διευθύνων σύμβουλος της κρητικής εταιρείας, μέλος του Ομίλου Grimaldi.
 
Ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου των Μινωικών Γραμμών, Emanuele Grimaldi και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, “επιθυμούν να ευχαριστήσουν τον κ. Μανιαδάκη για τη δέσμευση και την αφοσίωσή του όλα αυτά τα δύσκολα χρόνια στο τιμόνι της εταιρείας”.

Σε πνεύμα συνέχισης του έργου, ο κ. Μανιαδάκης θα αντικατασταθεί από τον αναπλ. διευθύνοντα σύμβουλο, κ. Λουκά Σιγάλα, στον οποίο το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας εύχεται κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.
 
Ο κ. Σιγάλας θα αναλάβει υπηρεσία με την ολοκλήρωση της Ετήσιας Τακτικής Συνέλευσης των Μετόχων των Μινωικών Γραμμών, που θα πραγματοποιηθεί στις 31 Μαΐου 2022 στο Ηράκλειο. Ο κ. Μανιαδάκης θα συνεχίσει να ασκεί τα καθήκοντά του μέχρι την ημερομηνία αυτή.

Στη φωτογραφία, ο κ. Αντώνης Μανιαδάκης.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024