Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΟ Όμιλος Louis στηρίζει την 'Κιβωτό του Κόσμου'
Κρουαζιέρα

Ο Όμιλος Louis στηρίζει την 'Κιβωτό του Κόσμου'

Ο Όμιλος Louis προσέφερε καλοκαιρινές διακοπές σε παιδιά από 8 ως 19 ετών και εθελοντές συνοδούς.

Ο Όμιλος Louis, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που συστηματικά εφαρμόζει, ιδιαίτερα στη σημερινή δύσκολη συγκυρία, θέλησε να χαρίσει παιδικά χαμόγελα ξεγνοιασιάς, φιλοξενώντας παιδιά από την “Κιβωτό του Κόσμου”, τόσο σε κρουαζιέρα όσο και σε ξενοδοχείο του Ομίλου.

Πιο συγκεκριμένα, 30 παιδιά από 8 ως 19 ετών που συνοδεύονταν από τον Πατέρα Αντώνιο και εθελοντές είχαν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν για πρώτη φορά διακοπές εν πλω, απολαμβάνοντας μία ξεχωριστή τριήμερη κρουαζιέρα της Louis Cruises στα ελληνικά νησιά με το “Louis Olympia”. Τα παιδιά είχαν επίσης, την ευκαιρία να συμμετέχουν σε εκδρομές και να γνωρίσουν τη Μύκονο, την Αρχαία Έφεσο, την Πάτμο, την Κνωσό στο Ηράκλειο και τη Σαντορίνη.

Η Louis Hotels αντίστοιχα και το ξενοδοχείο Louis Colossos Beach στη Ρόδο υποδέχθηκε επίσης 33 παιδιά και συνοδούς και καθόλη τη διάρκεια της παραμονής τους στο ξενοδοχείο, ένιωσαν τη ζεστή οικογενειακή φιλοξενία, ενώ διασκέδασαν με το παιδικό πρόγραμμα ψυχαγωγίας με τους γνωστούς ήρωες των κινουμένων σχεδίων. Παράλληλα, το ξενοδοχείο οργάνωσε εκδρομή στα κυριότερα αξιοθέατα του νησιού, δίνοντας τους έτσι την ευκαιρία να γνωρίσουν τις ομορφιές του νησιού.

Η “Κιβωτός του Κόσμου” είναι Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και Παιδιού, που δραστηριοποιείται πάνω στη μέριμνα παιδιών που ζούσαν σε συνθήκες παραμέλησης και εγκατάλειψης, χωρίς ιατρική φροντίδα, χωρίς μέλλον, τα περισσότερα από μονογονεϊκές οικογένειες και πολλά χωρίς γονείς. Η “Κιβωτός του Κόσμου” ιδρύθηκε το 1998 από έναν 26χρονο ιερέα, τον πατέρα Αντώνιο Παπανικολάου και μαζί με μια ομάδα εθελοντών που τον πλαισιώνουν ανιδιοτελώς, συγκεντρώνει σήμερα περίπου 400 παιδιά, από βρέφη έως 18 ετών.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024