Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοίαΟικονομική διευκόλυνση του ΟΛΠ ΑΕ για τις ακτοπλοϊκές εταιρείες
Λιμένες

Οικονομική διευκόλυνση του ΟΛΠ ΑΕ για τις ακτοπλοϊκές εταιρείες

Παράταση της διάρκειας των χαρακτηρισμένων προσωρινών επισκευαστικών θέσεων και των μειωμένων χρεώσεων που αυτές συνεπάγονται για τα πλοία της ακτοπλοΐας στο επιβατικό λιμένα Πειραιά, μέχρι τις 30 Απριλίου 2020.

Η ΟΛΠ ΑΕ ανακοινώνει ότι στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας και σε συνεννόηση με τον υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Ιωάννη Πλακιωτάκη, εξέτασε με θετικό πνεύμα το αίτημα του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας και αποφάσισε την παράταση της διάρκειας των χαρακτηρισμένων προσωρινών επισκευαστικών θέσεων και των μειωμένων χρεώσεων που αυτές συνεπάγονται για τα πλοία της ακτοπλοΐας στο επιβατικό λιμένα Πειραιά, μέχρι τις 30 Απριλίου 2020.

Η συγκεκριμένη κίνηση λαμβάνοντας υπόψη τις γενικότερες οικονομικές συνθήκες στοχεύει στην άμβλυνση των οικονομικών συνεπειών της επιδημίας και στη διευκόλυνση των ενδιαφερομένων μερών της ΟΛΠ ΑΕ.

Αυτή τη στιγμή, υπάρχουν ενεργά περίπου 30 πλοία, ενώ τα επιβατηγά οχηματαγωγά λειτουργούν με ζημίες, καθώς δουλεύουν χωρίς αντικείμενο, ύστερα από την απαγόρευση μετάβασης στα νησιά με πλοία της ακτοπλοΐας μόνο των μόνιμων κατοίκων τους, από τις 21 Μαρτίου.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

02/10/2023
29/09/2023
28/09/2023
27/09/2023
26/09/2023
25/09/2023