Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΠαραμένει το Blue Star Iθάκη στο δρομολόγιο Πειραιά – Σύρο – Τήνο – Μύκονο
Ακτοπλοΐα

Παραμένει το Blue Star Iθάκη στο δρομολόγιο Πειραιά – Σύρο – Τήνο – Μύκονο

Κανονικά συνεχίζεται η δρομολόγηση του Blue Star 'Ιθάκη' της Attica Group στη γραμμή Σύρο – Τήνο – Μύκονο.

Η Attica Group (μητρική εταιρεία των Superfast Ferries και Blue Star Ferries) θα συνεχίσει κανονικά τη δρομολόγηση του Blue Star “Iθάκη” στη γραμμή Σύρο – Τήνο – Μύκονο, παρά το γεγονός ότι το πλοίο θα έπρεπε να αποσυρθεί από το συγκεκριμένο δρομολόγιο για την ετήσια επιθεώρησή του.

Σύμφωνα την εφημερίδα “Καθημερινή”, οι δήμαρχοι Τήνου και Μυκόνου εξέφρασαν την ανησυχία τους για το ενδεχόμενο να μην υπάρχει σύνδεση των νησιών τους με τον Πειραιά. Τα δύο συγκεκριμένα νησιά εξυπηρετούνται από τη Ραφήνα από δύο άλλες εταιρείες και από τον Πειραιά με το Βlue Star “Ιθάκη” της Attica.

H εταιρεία απέσυρε τελικά το αίτημα προς το Υπουργείο Ναυτιλίας για την ετήσια επιθεώρηση του Blue Star “Iθάκη”, ενώ συμφωνήθηκε το πλοίο που θα φτάνει στη Μύκονο, το Σάββατο, να φεύγει την επόμενη ημέρα για τον Πειραιά. Επίσης, ανακοίνωσε ότι η ετήσια επιθεώρηση του πλοίου θα γίνει στο άμεσο μέλλον, αφού πρώτα η εταιρεία εξασφαλίσει άλλο πλοίο για τα δρομολόγια της συγκεκριμένης γραμμής.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024