Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΣυμμετοχή του ΟΛΠ στο Seatrade Med, στη Μασσαλία
Κρουαζιέρα

Συμμετοχή του ΟΛΠ στο Seatrade Med, στη Μασσαλία

Παράλληλα με την έκθεση Seatrade Med θα διεξαχθεί συνέδριο στο οποίο έχουν προσκληθεί διακεκριμένοι ομιλητές από το χώρο του τουρισμού και της κρουαζιέρας.

Στις 27 Νοεμβρίου 2012 θα διεξαχθεί στη Μασσαλία της Γαλλίας η ευρωπαϊκή έκθεση κρουαζιέρας Seatrade Med. Η έκθεση αυτή αποτελεί τη σημαντικότερη εκδήλωση κρουαζιέρας στο χώρο της Ευρώπης, ενώ παράλληλα με την έκθεση διεξάγεται και ένα διεθνές συνέδριο με θέματα κρουαζιέρας.

Στο Seatrade Med, ο ΟΛΠ ΑΕ συμμετέχει με περίπτερο και θα εκπροσωπηθεί από τον γενικό διευθυντή κ. Σταύρο Χατζάκο και τον διευθυντή Κρουαζιέρας κ. Θεόδωρο Τσίτουρα.

Παράλληλα με την έκθεση θα διεξαχθεί συνέδριο στο οποίο έχουν προσκληθεί διακεκριμένοι ομιλητές από το χώρο του τουρισμού και της κρουαζιέρας. Στον ίδιο χώρο, σήμερα θα πραγματοποιηθεί η 41η Γενική Συνέλευση της MedCruise, στην οποία ως γνωστόν από πέρυσι πρόεδρός της έχει εκλεγεί Έλληνας, ο γενικός διευθυντής του ΟΛΠ ΑΕ κ. Σταύρος Χατζάκος. Σημειώνεται ότι μετά από 16 χρόνια, η έδρα της Medcruise μεταφέρθηκε από τη Βαρκελώνη στον Πειραιά.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024