Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοίαΣυνεργασία Hellenic Seaways – Interamarican για παροχές ιατρικής βοήθειας σε ταξιδιώτες
Ακτοπλοΐα

Συνεργασία Hellenic Seaways – Interamarican για παροχές ιατρικής βοήθειας σε ταξιδιώτες

Εξειδικευμένο προσωπικό αναλαμβάνει, εφόσον κριθεί αναγκαίο, την οργάνωση και τον συντονισμό της υγειονομικής μεταφοράς ή αερομεταφοράς του επιβάτη με το κατάλληλο μέσο (ασθενοφόρο, ελικόπτερο ή αεροπλάνο) σε νοσοκομείο, ώστε να εξασφαλιστεί γρήγορα η απαραίτητη ιατρική φροντίδα.

Την επιτυχημένη συνεργασία που είχαν το 2010 προσδοκούν να επαναλάβουν η Hellenic Seaways και η Interamarican με το πρωτοποριακό για τους ταξιδιώτες πρόγραμμα παροχών Άμεσης Ιατρικής Βοήθειας “Ασφαλώς Πάμε Μαζί”.

Οι καλύψεις του προγράμματος ισχύουν από τη στιγμή της επιβίβασης στο πλοίο μέχρι και επτά ημέρες μετά το ταξίδι. Κάθε ταξιδιώτης μέσα από μια σειρά δωρεάν παροχών εξασφαλίζει τη δυνατότητα να αντιμετωπίσει άμεσα τις συνέπειες ενός ενδεχόμενου ατυχήματος ή περιστατικού ασθένειας, εν πλω και μετά την αποβίβασή του για το χρονικό διάστημα που προαναφέρθηκε.

Οι καλύψεις που παρέχονται αναλυτικά σε περίπτωση ασθένειας ή ατυχήματος του ταξιδιώτη είναι:

  • Υγειονομική μεταφορά παθόντος
  • Επιστροφή των μελών της οικογένειας  που συνταξιδεύουν με τον παθόντα       
  • Νοσοκομειακή περίθαλψη στο εξωτερικό
  • Φροντίδα των ανηλίκων παιδιών του παθόντος επιβάτη
  • Εισιτήριο σε στενό συγγενή για να βρεθεί άμεσα κοντά στον παθόντα επιβάτη, αν αυτός νοσηλεύεται     
  • Κάλυψη εξόδων διαμονής σε ξενοδοχείο για στενό συγγενή. 

Επιπλέον, για κάθε απρόβλεπτο περιστατικό υγείας εν πλω έως και 7 ημέρες μετά το ταξίδι, έμπειροι ιατροί διαφόρων ειδικοτήτων απαντούν στη γραμμή υγείας 1010 σε κλήσεις από σταθερό ή κινητό τηλέφωνο και βρίσκονται στη διάθεση του επιβάτη οποιαδήποτε ημέρα και ώρα, για να του δώσουν υπεύθυνες ιατρικές συμβουλές και οδηγίες.

Εξειδικευμένο προσωπικό αναλαμβάνει, εφόσον κριθεί αναγκαίο, την οργάνωση και τον συντονισμό της υγειονομικής μεταφοράς ή αερομεταφοράς του επιβάτη με το κατάλληλο μέσο (ασθενοφόρο, ελικόπτερο ή αεροπλάνο) σε νοσοκομείο, ώστε να εξασφαλιστεί γρήγορα η απαραίτητη ιατρική φροντίδα.

Αναφερόμενος στη συνεργασία ο κ. Αντώνης Αγαπητός, διευθύνων σύμβουλος της Hellenic Seaways, δήλωσε: “Σε μια ιδιαίτερα ευαίσθητη περίοδο και για το τουριστικό προϊόν, η Hellenic Seaways εστιάζει στην υψηλή ποιότητα πρόσθετων παρεχόμενων υπηρεσιών και στο βέλτιστο επίπεδο ασφαλείας των επιβατών που επιλέγουν την εταιρεία για την μετακίνηση τους. Η πολυετής εμπειρία και οργάνωση της Interamarican στον τομέα της προσωπικής βοήθειας αποτελούν εγγύηση για την αξία των παρεχομένων καλύψεων και ένα σοβαρό λόγο προτίμησης της HSW από τους ταξιδιώτες στις γραμμές που εξυπηρετεί”.

Ο κ. Γιώργος Μαυρέλης, γενικός διευθυντής ασφαλιστικών εργασιών της Interamarican, επισήμανε: “Κατά την προηγούμενη συνεργασία των δύο εταιρειών το πρόγραμμα αποδείχθηκε εξαιρετικά ουσιαστικό και αποτελεσματικό, όπως κατέδειξαν και τα στοιχεία της χρήσης του. Η ανανέωση της εμπιστοσύνης της Hellenic Seaways προς την Εταιρεία μας επιβεβαιώνει τα οφέλη για τους ταξιδιώτες, αλλά και τη διακριτή θέση της Interamarican στην Άμεση Ιατρική Βοήθεια”.

Στη φωτογραφία (από αριστερά), ο κ. Αντώνης Αγαπητός, διευθύνων σύμβουλος της HSW με τον κ. Γιώργο Μαυρέλη, γενικό διευθυντή ασφαλιστικών εργασιών της Interamarican.

Εκδότης - Αρχισυντάκης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/05/2023
26/05/2023
25/05/2023
24/05/2023
23/05/2023
22/05/2023