Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες Μεταφορές6ο Posidonia Sea Tourism Forum: Προκλήσεις και λύσεις ενόψει επανέναρξης της κρουαζιέρας
Συνέδρια

6ο Posidonia Sea Tourism Forum: Προκλήσεις και λύσεις ενόψει επανέναρξης της κρουαζιέρας

Το 6ο Posidonia Sea Tourism Forum, προσαρμοσμένο στη συγκυρία, με την ψηφιακή διοργάνωσή του, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 25 Μαΐου 2021.

Σχεδόν ένα χρόνο μετά το ξέσπασμα της πανδημίας COVID-19, σε μια κομβική στιγμή για τον παγκόσμιο τουρισμό γενικά, αλλά και ειδικότερα για την κρουαζιέρα, που επιδιώκει δυναμική επανεκκίνηση με την Ελλάδα ψηλά στις προτεραιότητές της, το 6ο Posidonia Sea Tourism Forum δίνει για μία ακόμα χρονιά το “παρών”, προσαρμοσμένο στη συγκυρία, με την ψηφιακή διοργάνωσή του που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 25 Μαΐου 2021.

Μέσα από μία πλατφόρμα που σχεδιάστηκε ειδικά για τη συγκεκριμένη εκδήλωση, το διεθνές συνέδριο θα εξετάσει τις προοπτικές για την επιτυχημένη επανεκκίνηση της κρουαζιέρας τους ερχόμενους μήνες, καθώς και τις αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας του κλάδου που κρίνονται απαραίτητες για να καταφέρει να ανταποκριθεί στις αυξημένες απαιτήσεις των υγειονομικών πρωτοκόλλων. Οι επιπτώσεις του νέου τρόπου λειτουργίας της κρουαζιέρας στα έσοδα για τις τοπικές οικονομίες θα αποτελέσουν καίριο θέμα συζήτησης.

Στους ομιλητές του Forum θα συμπεριλαμβάνονται ηγετικά στελέχη της βιομηχανίας κρουαζιέρας, καθώς και τοπικοί φορείς, ενώ εκπρόσωποι λιμένων της Μεσογείου θα ενημερώσουν σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στις υποδομές των λιμανιών.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024