Τελευταία νέα
HomeΘαλάσσιες ΜεταφορέςYachtingΑφιξη του νέου ιστιοπλοϊκού σκάφους Bavaria 35 Cruiser στην Ελλάδα
Από την Κυριακούλης Μεσογειακαί Κρουαζιέραι Ναυτιλιακή Α.Ε.

Αφιξη του νέου ιστιοπλοϊκού σκάφους Bavaria 35 Cruiser στην Ελλάδα

Ένα νέο μοντέλο ήρθε να προστεθεί στην επιτυχημένη σειρά Cruiser του γερμανικού ναυπηγείου Bavaria Yachtbau Gmbh, η οποία απαρτίζεται από πολυτελή ιστιοπλοϊκά σκάφη με μήκος από τα 31 πόδια έως […]

Ένα νέο μοντέλο ήρθε να προστεθεί στην επιτυχημένη σειρά Cruiser του γερμανικού ναυπηγείου Bavaria Yachtbau Gmbh, η οποία<…> απαρτίζεται από πολυτελή ιστιοπλοϊκά σκάφη με μήκος από τα 31 πόδια έως τα 50 πόδια. Το Bavaria 35 Cruiser αποτελεί μια ολοκληρωμένη πρόταση για όσους αναζητούν ένα σκάφος που να συνδυάζει υψηλού επιπέδου φιλοξενία, πληρότητα στον εξοπλισμό διαβίωσης και ευκολία στο χειρισμό. Το νέο σκάφος έχει ολικό μήκος στα 10.76 μέτρα και μέγιστο πλάτος στα 3.60 μέτρα. Το εκτόπισμα φτάνει τους 5.8 τόνους άνευ φόρτου και το βύθισμα με την στάνταρντ καρίνα είναι στα 1.92 μέτρα. Ο χώρος διακυβέρνησης είναι αρκετά ευρύχωρος και ο σχεδιασμός έγινε με γνώμονα την εύκολη πλοήγηση και χειρισμό του σκάφους. Συγκεκριμένα, στο πρυμναίο τμήμα βρίσκεται η μεγάλη τιμονιέρα και ακριβώς μπροστά τα όργανα ναυτιλίας για τον έλεγχο του σκάφους. Ο κοινωνικός χώρος καλύπτεται από το spray hood προσφέροντας προστασία από τον αέρα και το spray της θάλασσας.

Αναφορικά με τους εσωτερικούς χώρους, το νέο Bavaria διαθέτει συνολικά τρεις καμπίνες, με διάταξη που θέλει δύο δίδυμες καμπίνες με διπλό κρεβάτι τοποθετημένες στο πρυμναίο τμήμα του σκάφους και η τρίτη καμπίνα, επίσης με διπλό κρεβάτι, στη πλώρη. Στο κέντρο βρίσκεται ένα καλαίσθητο καθιστικό, με πλούσια ξύλινη επένδυση που αποπνέει ατμόσφαιρα ζεστασιάς και φιλοξενίας. Πλησίον είναι η καλά εξοπλισμένη κουζίνα που επιτρέπει την πολυήμερη παραμονή.

Το νέο Bavaria θα κάνει τη πρώτη δημόσια εμφάνιση στα μεγάλα ναυτικά σαλόνια από το νέο έτος και θα εμφανιστεί στα ελληνικά νερά από την άνοιξη του 2009. Η Bavaria Yachtbau Gmbh, είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής σκαφών στη Γερμανία και ένας από τους πλέον αναγνωρισμένους οίκους στο ναυπηγικό στερέωμα.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

17/07/2024
16/07/2024
15/07/2024
12/07/2024
11/07/2024
10/07/2024