Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΑπεργοί εμπόδισαν τουρίστες να ανέβουν σε κρουαζιερόπλοιο
400 συγκεντρωμένοι εμπόδισαν την επιβίβαση στο κρουαζιερόπλοιο Zenith

Απεργοί εμπόδισαν τουρίστες να ανέβουν σε κρουαζιερόπλοιο

Ναυτικοί που συγκεντρώθηκαν χθες έξω από τον επιβατηγό σταθμό της Ακτής Ξαβερίου εμπόδιζαν την επιβίβαση 900 τουριστών στο υπό σημαία Μάλτας κρουαζιερόπλοιο Ζenith, το οποίο εδώ και λίγες μέρες εκτελεί θαλάσσιες περιηγήσεις με αφετηρία το λιμάνι του Πειραιά…

Ναυτικοί που συγκεντρώθηκαν χθες έξω από τον επιβατηγό σταθμό της Ακτής Ξαβερίου εμπόδιζαν την επιβίβαση 970 τουριστών στο υπό σημαία Μάλτας κρουαζιερόπλοιο<...> Ζenith, το οποίο εδώ και λίγες μέρες εκτελεί θαλάσσιες περιηγήσεις με αφετηρία το λιμάνι του Πειραιά.

Οι περίπου 400 συγκεντρωμένοι έξω από τον επιβατηγό σταθμό της Ακτής Ξαβερίου συμμετέχουν στην 24ωρη απεργία της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (ΠΝΟ) για τη μη άρση του καμποτάζ.

Το κρουαζιερόπλοιο Zenith, που φέρει ευρωπαϊκή σημαία και ως εκ τούτου δύναται να πραγματοποιεί κυκλικά ταξίδια στα ελληνικά λιμάνια, κατέπλευσε χθες το πρωί στην Ακτή Ξαβερίου, όπου και αποβίβασε τους 970 επιβάτες του (Ισπανούς υπηκόοους).

Οι επιβάτες, που επρόκειτο να επιβιβαστούν στο πλοίο, που θα ξεκινούσε χθες 7ήμερη κρουαζιέρα, μεταφέρθηκαν, με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρίας, σε ξενοδοχείο και επιβιβάστηκαν στο πλοίο στις 6 το πρωί, όταν και έληξε και η 24ωρη απεργία.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024