Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΔΡΑΣΗ: Μια μειοψηφία δυσφημεί για μια ακόμη φορά τη χώρα
Η άρση του καμποτάζ στις κρουαζιέρες πρέπει να καθιερωθεί

ΔΡΑΣΗ: Μια μειοψηφία δυσφημεί για μια ακόμη φορά τη χώρα

“Η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία (ΠΝΟ) συνεπικουρούμενη και από μέλη του ΠΑΜΕ, παραβιάζοντας για άλλη μια φορά ευθέως το νόμο, πέτυχε ένα ακόμη πλήγμα στον ελληνικό τουρισμό. Τη περασμένη Δευτέρα, δεν […]

“Η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία (ΠΝΟ) συνεπικουρούμενη και από μέλη του ΠΑΜΕ, παραβιάζοντας για άλλη μια φορά ευθέως το νόμο, πέτυχε<...> ένα ακόμη πλήγμα στον ελληνικό τουρισμό. Τη περασμένη Δευτέρα, δεν επέτρεψε τον κατάπλου ή τον απόπλου σε πλοία ακτοπλοΐας ή σε κρουαζιερόπλοια, έχοντας επιλέξει συνειδητά ως ημέρα για τις `κινητοποιήσεις` της αυτήν που θα προκαλούσε τη μεγαλύτερη δυσφήμηση. Η αδράνεια της Αστυνομίας και των δικαστικών αρχών απέναντι στις συνδυασμένες παράνομες ενέργειες ΠΝΟ και ΠΑΜΕ συνιστά τραγική απόδειξη της ουσιαστικής κατάλυσης της νομιμότητας”, επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η πολιτική κίνηση ΔΡΑΣΗ.

“Η Δράση θεωρεί ότι η άρση του καμποτάζ στις κρουαζιέρες είναι προς όφελος της οικονομίας και πρέπει – χωρίς άλλη καθυστέρηση – να καθιερωθεί. Το αίτημα της ΠΝΟ να υποχρεωθούν οι ιδιοκτήτες των κρουαζιερόπλοιων να απασχολούν Έλληνες ναυτικούς είναι απολύτως παράλογο και ως τέτοιο πρέπει χωρίς συζήτηση να απορριφθεί. Οι Έλληνες ναυτικοί, που δεν χειραγωγούνται από τα συνδικάτα, γνωρίζουν ότι ελεύθερα μπορούν και θα μπορέσουν να βρουν δουλειά στα ξένα κρουαζιερόπλοια με τη ναυτοσύνη τους και την αξία τους χωρίς τις ανόητες υποχρεώσεις και περιορισμούς που ζητούν τα συνδικάτα και δυστυχώς συζητεί το Υπουργείο Οικονομίας”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024