Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΕκτεταμένοι έλεγχοι σε θαλάσσια μέσα αναψυχής και ταχύπλοα σκάφη

Εκτεταμένοι έλεγχοι σε θαλάσσια μέσα αναψυχής και ταχύπλοα σκάφη

Συνολικά 274 παραβάσεις της ισχύουσας νομοθεσίας βεβαίωσαν τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος μετά από 2.989 ελέγχους σε θαλάσσια μέσα αναψυχής, ταχύπλοα σκάφη και λουτρικές εγκαταστάσεις κατά το χρονικό διάστημα από […]

Συνολικά 274 παραβάσεις της ισχύουσας νομοθεσίας βεβαίωσαν τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος μετά από 2.989 ελέγχους σε θαλάσσια μέσα αναψυχής,<...> ταχύπλοα σκάφη και λουτρικές εγκαταστάσεις κατά το χρονικό διάστημα από 2 Αυγούστου έως 8 Αυγούστου, σύμφωνα με δημοσίευμα της Ναυτεμπορικής.

Οι παραβάσεις αφορούν σε ελλείψεις σε σωστικά και πυροσβεστικά μέσα σκαφών, εκμίσθωση θαλασσίων μέσων αναψυχής χωρίς την προβλεπόμενη άδεια, μη τήρηση ωραρίου εκμισθούμενων μέσων, χειρισμός ταχυπλόων σκαφών από άτομα που δεν έχουν εφοδιαστεί με την απαιτούμενη άδεια, εκτέλεση επικίνδυνων ελιγμών από σκάφη σε μικρή απόσταση από την ακτή και παρενόχληση λουομένων, απουσία ναυαγοσώστη από παραλία που έχει χαρακτηριστεί πολυσύχναστη, ελλείψεις στα προβλεπόμενα εφόδια του ναυαγοσώστη κ.λπ.

Επιπλέον, διενεργήθηκαν 191 αλκοολομετρήσεις σε χειριστές και κυβερνήτες σκαφών, χωρίς να βεβαιωθούν παραβάσεις για υπέρβαση του προβλεπόμενου ορίου κατανάλωσης οινοπνευματωδών ποτών. Τέλος, πραγματοποιήθηκαν 145 αγορανομικοί έλεγχοι και βεβαιώθηκαν 5 παραβάσεις, οι οποίες αφορούσαν σε λειτουργία καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος σε πλοία, χωρίς άδεια.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024