Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΘαλάσσιος ΤουρισμόςΕνδιαφέρον για περαιτέρω συνεργασία Ελλάδας – Κίνας στο ναυτιλιακό τομέα
Συνάντηση Βουλγαράκη με τον Πρέσβη της Κίνας

Ενδιαφέρον για περαιτέρω συνεργασία Ελλάδας – Κίνας στο ναυτιλιακό τομέα

Θέματα που αφορούν στις εμπορικές σχέσεις Ελλάδας – Κίνας είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν την Παρασκευή, 4 Ιανουαρίου, ο Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Γιώργος Βουλγαράκης και ο Πρέσβης της Κίνας κ. Louo Lin Quan

Θέματα που αφορούν στις εμπορικές σχέσεις Ελλάδας – Κίνας είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν την Παρασκευή, 4 Ιανουαρίου, ο Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Γιώργος Βουλγαράκης και ο Πρέσβης<...>της Κίνας κ. Louo Lin Quan.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Κινέζος Πρέσβης εξέφρασε το ζωηρό ενδιαφέρον της χώρας του για περαιτέρω συνεργασία με την Ελλάδα στο ναυτιλιακό τομέα από τη στιγμή που δεκάδες ελληνικά πλοία κτίζονται σε ναυπηγεία της Κίνας. Επεσήμανε επίσης πως η έναρξη της απευθείας αεροπορικής σύνδεσης Αθήνας – Πεκίνου ανοίγει νέους δρόμους, ενώ τόνισε τη συμβολή του κ. Βουλγαράκη, με την προηγούμενη ιδιότητά του ως Υπουργός Πολιτισμού, στην οργάνωση του «Ελληνικού Έτους» στην Κίνα.

Με την ευκαιρία των Ολυμπιακών Αγώνων που θα διεξαχθούν το καλοκαίρι στο Πεκίνο ο κ. Louo Lin Quan εξήρε το έργο του κ. Υπουργού ως επικεφαλής για την Ασφάλεια, στη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας.

Τέλος, ο Κινέζος Πρέσβης μετέφερε στον κ. Βουλγαράκη πρόσκληση της κινεζικής κυβέρνησης να επισκεφτεί τη χώρα, πρόσκληση που έγινε αποδεκτή.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024