Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΘαλάσσιος ΤουρισμόςΗ ΔΡΑΣΗ υποστηρίζει την άρση του καμποτάζ
Καμποτάζ και κα Λ. Κατσέλη

Η ΔΡΑΣΗ υποστηρίζει την άρση του καμποτάζ

Η πολιτική κίνηση ΔΡΑΣΗ υποστηρίζει χωρίς οποιαδήποτε επιφύλαξη την άρση του καμποτάζ στην κρουαζιέρα, διότι από την άρση μόνον οφέλη για την οικονομία μπορούν να προκύψουν. Η ΔΡΑΣΗ δυσκολεύεται να […]

Η πολιτική κίνηση ΔΡΑΣΗ υποστηρίζει χωρίς οποιαδήποτε επιφύλαξη την άρση του καμποτάζ στην κρουαζιέρα, διότι από την άρση μόνον οφέλη για την οικονομία<...> μπορούν να προκύψουν.

Η ΔΡΑΣΗ δυσκολεύεται να πιστέψει δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία η υπουργός Οικονομίας κα Κατσέλη, προκειμένου να συμφωνήσει στην άρση του καμποτάζ προτίθεται να αναγκάσει τα ξένα κρουαζιερόπλοια να απασχολούν Έλληνες ναυτικούς, για να ικανοποιήσει αντίστοιχο παράλογο αίτημα της ομοσπονδίας ναυτικών. Επιτέλους, είναι καιρός να ασχοληθεί η κα υπουργός με το γενικό συμφέρον και όχι με τα ιδιοτελή συμφέροντα λίγων συνδικαλιστών.

“Τα ξένα κρουαζιερόπλοια στις κρουαζιέρες που πραγματοποιούν επισκέπτονται διαδοχικώς τα λιμάνια πολλών χωρών οπότε, σύμφωνα με τις “πρακτικές” ιδέες της κας υπουργού (αν επιβεβαιωθούν και υιοθετηθούν και από άλλες χώρες), τα πληρώματα θα αποτελούνται από Ιταλούς, Έλληνες, Τούρκους, Αιγύπτιους, Συρίους και Τυνησίους! Τα κρουαζιερόπλοια θα μετατραπούν σε πλωτούς πύργους της Βαβέλ”, αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή της η ΔΡΑΣΗ.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024