Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΘαλάσσιος ΤουρισμόςΜεγάλα ιταλικά κρουαζιερόπλοια στο λιμάνι Ηρακλείου
Κρουαζιέρα

Μεγάλα ιταλικά κρουαζιερόπλοια στο λιμάνι Ηρακλείου

Τα κρουαζιερόπλοια της ιταλικής ναυτιλιακής εταιρείας Πιενουά θα δένουν από τον Απρίλιο έως και τον Οκτώβριο του 2006, στο λιμάνι του Ηρακλείου, γεγονός που σημαίνει ότι η τουριστική κίνηση του νησιού […]

Τα κρουαζιερόπλοια της ιταλικής ναυτιλιακής εταιρείας Πιενουά θα δένουν από τον Απρίλιο έως και τον Οκτώβριο του 2006, στο λιμάνι του Ηρακλείου, γεγονός<…> που σημαίνει ότι η τουριστική κίνηση του νησιού θα τονωθεί αρκετά τη συγκεκριμένη περίοδο, ενώ τα οφέλη μιας τέτοιας συμφωνίας θα φανούν έμμεσα και στο μέλλον.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με εκτιμήσεις των ειδικών, προβλέπεται να αποβιβαστούν από τα ιταλικά κρουαζιερόπλοια στο λιμάνι του Ηρακλείου περισσότεροι από 70 χιλιάδες τουρίστες.

Αναλυτικότερα, τα κρουαζιερόπλοια θα δένουν στο λιμάνι κάθε Τρίτη, χειμώνα – καλοκαίρι, μεταφέροντας 2.500 περίπου τουρίστες και 1.000 ακόμη άτομα προσωπικό, σύμφωνα με δημοσίευμα της `Ναυτεμπορικής`. Ενώ, αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για τη δεύτερη μεγαλύτερη συμφωνία άφιξης κρουαζιερόπλοιων στο λιμάνι του Ηρακλείου, που επισφραγίστηκε με την παρουσία του διευθύνοντος συμβούλου αθηναϊκής εταιρίας ναυτιλιακών υπηρεσιών κ. Πανάγου.

Τέλος, ο πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου κ. Γιώργος Βιδάκης, αναφερόμενος στη συμφωνία, δήλωσε ότι “δώσαμε τα σχέδιά μας στους υπεύθυνους αυτών των μεγάλων εταιριών, ούτως ώστε μέσω αυτών να προγραμματίσουν τις ενέργειές τους. Πρόκειται για μια σημαντική συμφωνία που επιτρέπει στο λιμάνι του Ηρακλείου, το οποίο ήταν άγνωστο μέχρι σήμερα στις διεθνείς αγορές, να μπει στις προτεραιότητές τους.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024