Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςYachtingΟύτε ένας επενδυτής δεν εμφανίστηκε στο διαγωνισμό για τη Μαρίνα της Ρόδου

Ούτε ένας επενδυτής δεν εμφανίστηκε στο διαγωνισμό για τη Μαρίνα της Ρόδου

Χωρίς Μαρίνα φαίνεται ότι κινδυνεύει να μείνει η Ρόδος, αφού στο προχτεσινό διαγωνισμό, που πραγματοποιήθηκε, δεν εμφανίστηκε ούτε ένας ενδιαφερόμενος επενδυτής, με αποτέλεσμα οι ελπίδες των τοπικών παραγόντων για κατασκευή […]

Χωρίς Μαρίνα φαίνεται ότι κινδυνεύει να μείνει η Ρόδος, αφού στο προχτεσινό διαγωνισμό, που πραγματοποιήθηκε, δεν εμφανίστηκε ούτε<...> ένας ενδιαφερόμενος επενδυτής, με αποτέλεσμα οι ελπίδες των τοπικών παραγόντων για κατασκευή της Μαρίνας, να εξανεμιστούν για άλλη μια φορά.

Τα μέλη της δημαρχιακής επιτροπής και της ειδικής επιτροπής αξιολόγησης, σύμφωνα με τοπικά δημοσιεύματα, περίμεναν ματαίως προχτές μέχρι το μεσημέρι, προκειμένου να παρουσιαστεί κάποιος ενδιαφερόμενος επενδυτής, αλλά δυστυχώς δεν εμφανίστηκε κανείς.

Το θέμα πάντως θα τεθεί εκ νέου για συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου, πιθανόν και στη σημερινή συνεδρίαση, οπότε και θα αποφασιστεί πότε θα γίνει και με ποιους όρους ο νέος διαγωνισμός.

Από την άλλη αξίζει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με φήμες, που κυκλοφορούν στο νησί, αποτρεπτικός παράγοντας για την εκδήλωση ενδιαφέροντος υπήρξε η μαρίνα στο Μανδράκι, και συγκεκριμένα η πληροφορία ότι θα υπάρξει διαγωνισμός και γι` αυτήν, για να ανατεθεί η διαχείρισή της σε ιδιώτη. Και το θέμα αυτό στο γενικότερο πλαίσιο θα συζητηθεί στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

Συγκεκριμένα, η συνεδρίαση της Επιτροπής ξεκίνησε προχτές στις 10 π.μ. και περατώθηκε στις 12, όπως προέβλεπε και η σχετική προκήρυξη. Παρόντες στη συνεδρίαση ήταν τα μέλη της Δημαρχιακής κ.κ. Αρ. Ηρακλείδης, Μαρίνα Μπόνη, Λιλή Χριστοφάκη – Τρίπη και Μιχ. Παναγιώτου και τα μέλη της Επιτροπής Αξιολόγησης, που αποτελείται από τους κ. Ν. Χαραλάμπη αντιδήμαρχο, κ. Καζ. Καζουλλάκη δημ. σύμβουλο, κ. Θ. Παπαγεωργίου νομικό σύμβουλο του δήμου, κ. Ελ. Κωνστάντζο διευθυντή Τεχνικών Υπηρεσιών, κ. Ι. Παπαχριστοδούλου Διευθυντή Πολεοδομίας, κ. Εμ. Διακομανώλη Διευθυντή ΔΕΥΑΡ, κ. Νεκ. Σαντορινιό από το Γραφείο Προγραμματισμού του δήμου Ροδίων, κ. Ηλία Κωτιάδη πλοίαρχο, κ. Δημ. Βασιλόπουλο εκπρόσωπο του Λιμενικού Ταμείου Νότιας Δωδεκανήσου, κ. Κολάη Παν. εκπρόσωπο του Οικον. Επιμελητηρίου και κ. Σταύρα Σταμ. εκπρόσωπο του ΤΕΕ.

Τέλος, το δημοτικό συμβούλιο θα αποφασίσει για τις διαδικασίες και τα χρονοδιαγράμματα, που θα ακολουθηθούν στη συνέχεια. Να υπενθυμιστεί ότι τεύχη δημοπράτησης είχαν παραλάβει από το δήμο οι παρακάτω εταιρίες: Αργώ Α.Ε., Κ & D Med. Marinas Management, Α1 Γιώτ Trade Α.Ε., Ολύμπια Ελλάς ΑΤΕΒΕ, Τουριστικές Επιχειρήσεις Εσπέρια Α.Ε., Ελληνική Τεχνοδομική ΤΕΒ Α.Ε., Γρηγόρης Λεριάς & Σία Α.Ε., ΒΙΟΤΕΡ Α.Ε., ΓΕΚ Όμιλος Εταιρειών, ΕΜΠΕΔΟΣ Α.Ε., Τεχνική Ολυμπιακή Α.Ε, J&P AΒΑΞ.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024