Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΠαράνομη από το Πρωτοδικείο Πειραιά η χθεσινή απεργία των σωματείων ΠΕΜΕΝ και Στέφενσων
Απ. Βεντούρης: Ζήτημα εύρυθμης λειτουργίας του Πειραιά

Παράνομη από το Πρωτοδικείο Πειραιά η χθεσινή απεργία των σωματείων ΠΕΜΕΝ και Στέφενσων

Παράνομη κήρυξε το Πρωτοδικείο Πειραιά την απεργία που κήρυξαν χθες τα σωματεία ΠΕΜΕΝ και “Στέφενσων”, κάνοντας δεκτή την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που είχε υποβάλει χθες το πρωί η Ένωση Επιχειρήσεων Ναυτιλίας. Η Ένωση Επιχειρήσεων Ναυτιλίας θα στείλει εξώδικο προς το Λιμενικό Σώμα και τον ΟΛΠ,…

Παράνομη κήρυξε το Πρωτοδικείο Πειραιά την απεργία που κήρυξαν χθες τα σωματεία ΠΕΜΕΝ και “Στέφενσων”, κάνοντας δεκτή την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που είχε υποβάλει χθες το πρωί<...> η Ένωση Επιχειρήσεων Ναυτιλίας. Η Ένωση Επιχειρήσεων Ναυτιλίας θα στείλει εξώδικο προς το Λιμενικό Σώμα και τον ΟΛΠ, προκειμένου να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για να λειτουργήσει ομαλά το λιμάνι.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Επιχειρήσεων Ακτοπλόων, κ. Απ. Βεντούρης, επισκέφθηκε τη Δευτέρα τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ιωάννη Τέντε και του έθεσε το ζήτημα της εύρυθμης λειτουργίας του λιμένος Πειραιώς, εν όψει της πανελλαδικής απεργίας. Ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου επιφυλάχθηκε για τις νόμιμες ενέργειές του Κατά την έξοδό του από το δικαστικό μέγαρο του Αρείου Πάγου ο κ. Βεντούρης δήλωσε ότι “πρέπει να λειτουργήσει το λιμάνι του Πειραιά, πολύ περισσότερο μάλιστα, όταν οι ναυτεργάτες θέλουν να δουλέψουν μιας και είναι καλά αμειβόμενοι εργαζόμενοι”. Ανέφερε, επίσης, ότι “ο κόσμος ταλαιπωρείται τη στιγμή, που βιώνουν μια μεγάλη οικονομική κρίση και οι άνθρωποι στα νησιά περιμένουν να δουλέψουν”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024