Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΠιστοποίηση Water Sports Certified Quality του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης από την TÜV Austria Hellas
Θαλάσσιος τουρισμός

Πιστοποίηση Water Sports Certified Quality του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης από την TÜV Austria Hellas

H πιστοποίηση που αποτελεί προϊόν της συνεργασίας της TÜV Austria Hellas με τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Safe Water Sports, αναβαθμίζει την ποιότητα των παρεχόμενων τουριστικών υπηρεσιών, ενισχύοντας την ευρύτερη αναπτυξιακή προσπάθεια της χώρας.

Η TÜV Austria Hellas, πρωτοπόρος και στον τουριστικό τομέα, πρόκειται να απονείμει στην επιχείρηση εκμίσθωσης θαλάσσιων σπορ του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης (ΝΟΒ) την πιστοποίηση Water Sports Certified Quality. Η απονομή θα γίνει κατά τη διάρκεια της ειδικής εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 20 Ιουνίου, στις εγκαταστάσεις του Ομίλου.

To Water Sports Certified Quality είναι ένα Ιδιωτικό Σχήμα Πιστοποίησης για τις επιχειρήσεις εκμίσθωσης θαλάσσιων σπορ που έχει ως απώτερο στόχο τη δημιουργία και την εφαρμογή ενός αξιόπιστου μηχανισμού λειτουργίας τους, με έμφαση στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών με αυστηρούς κανόνες ασφαλείας.

Επιπλέον, μέσω της διεθνούς αναγνωρισιμότητας του φορέα TÜV Austria Hellas, το ίδιο το Σχήμα Water Sports Certified Quality ενισχύει περισσότερο το branding, την εμπορική αξία και τις δυνατότητες προβολής των πιστοποιημένων επιχειρήσεων.

H καινοτόμα σε ευρωπαϊκό επίπεδο αυτή πιστοποίηση που αποτελεί προϊόν της συνεργασίας της TÜV Austria Hellas με τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Safe Water Sports, αναβαθμίζει την ποιότητα των παρεχόμενων τουριστικών υπηρεσιών, ενισχύοντας ουσιαστικά την ευρύτερη αναπτυξιακή προσπάθεια της χώρας.

Ήδη στο σύντομο χρόνο παρουσίας του, το Ιδιωτικό Σχήμα Water Sports Certified Quality έχει γίνει αποδεκτό με ενθουσιασμό από τις μεγάλες και με πολυετή εμπειρία επιχειρήσεις εκμίσθωσης θαλάσσιων σπορ στη χώρα μας, οι οποίες βρίσκονται στη διαδικασία της πιστοποίησης.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα μιλήσουν ο κ. Χαράλαμπος Αγγελούδης, διευθυντής Πιστοποίησης Συστημάτων και Προϊόντων της TÜV Austria Hellas, ο κ. Παναγιώτης Πασχαλάκης, πρόεδρος του Safe Water Sports, η κα Στέλλα Λαζάρου Τίγκα, πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης, ο κ. Νικόλας Πλυτάς, πρωταθλητής Θαλάσσιου Σκι, ο κ. Xρήστος Αφρουδάκης, διεθνής αθλητής Water Polo, ο κ. Kώστας Μαυρόπουλος, διευθυντής Ανάπτυξης της TÜV Austria Hellas, ο κ. Λύσανδρος Τσιλίδης, πρόεδρος της Πανελλαδικής Ένωσης Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων, ο κ. Παναγιώτης Τροβάς, πρωταθλητής και προπονητής wakeboard και ο κ. Άκης Τροβάς, προπονητής Θαλάσσιου Σκι και wakeboard.

Μετά την ολοκλήρωση των ομιλιών θα ακολουθήσει επίδειξη των αθλητών Θαλάσσιου Σκι της Ακαδημίας του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης, μαζί με τον πρωταθλητή κ. Ν. Πλυτά.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024