Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΘαλάσσιος ΤουρισμόςΠλαζ Α’ Βούλας: Ολοκληρώνεται η πρώτη φάση ανάπλασης και ξεκινά η δεύτερη

Πλαζ Α’ Βούλας: Ολοκληρώνεται η πρώτη φάση ανάπλασης και ξεκινά η δεύτερη

Με το τέλος της φετινής καλοκαιρινής περιόδου ολοκληρώνεται η πρώτη φάση των έργων ανάπλασης της παραλίας, καθαρισμού της, διαμόρφωσης των χώρων αναψυχής, εξοπλισμού της, εξωραϊσμού των κτιριακών εγκαταστάσεων, και σήμανση […]

Με το τέλος της φετινής καλοκαιρινής περιόδου ολοκληρώνεται η πρώτη φάση των έργων ανάπλασης της παραλίας<...>, καθαρισμού της, διαμόρφωσης των χώρων αναψυχής, εξοπλισμού της, εξωραϊσμού των κτιριακών εγκαταστάσεων, και σήμανση της Α’ Πλαζ Βούλας.

Την φετινή καλοκαιρινή περίοδο από τον Μάιο μέχρι και τον Αύγουστο η Α’ Πλαζ Βούλας φιλοξένησε περισσότερους από 200.000 επισκέπτες, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στην προσπάθεια της εταιρίας Απολλώνιες<.> Ακτές, που έχει αναλάβει το έργο της ανάπλασης των οργανωμένων παραλιών Α’ και Β’ Βούλας, να αναβαθμίσει το φυσικό περιβάλλον και τις υπηρεσίες της ακτής προσφέροντας ένα μοντέρνο, φιλικό και πολιτισμένο χώρο αναψυχής για όλους.

Τα έργα της δεύτερης φάσης θα ξεκινήσουν το χειμώνα του 2002 και θα ολοκληρωθούν μέχρι την άνοιξη του 2003. θα περιλαμβάνουν αθλητικές εγκαταστάσεις, παιδότοπους, πισίνες, χώρους πολιτιστικών και ειδικών εκδηλώσεων και άλλα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
21/06/2024
20/06/2024
19/06/2024
18/06/2024
17/06/2024
14/06/2024