Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςYachtingΠρόσω ολοταχώς για το θαλάσσιο τουρισμό

Πρόσω ολοταχώς για το θαλάσσιο τουρισμό

Με εξαιρετική επιτυχία ολοκληρώθηκε και φέτος το 7ο Διεθνές Συμπόσιο Θαλάσσιου Τουρισμού, που οργανώνεται κάθε χρόνο από την Ένωση Πλοιοκτητών Ελληνικών Σκαφών Τουρισμού και τον Ελληνικό Σύνδεσμο Μεσιτών & Εμπειρογνωμόνων […]

Με εξαιρετική επιτυχία ολοκληρώθηκε και φέτος το 7ο Διεθνές Συμπόσιο Θαλάσσιου Τουρισμού, που οργανώνεται κάθε χρόνο από την Ένωση Πλοιοκτητών Ελληνικών Σκαφών Τουρισμού και τον Ελληνικό Σύνδεσμο Μεσιτών & Εμπειρογνωμόνων Θαλαμηγών, και διήρκεσε από τις<…> 10- 15 Μαΐου.

Το Συμπόσιο είναι μία διεθνώς αναγνωρισμένη διοργάνωση, από τις σημαντικότερες παγκοσμίως, η οποία διεξάγεται εδώ και επτά χρόνια και δίνει τη δυνατότητα σε ολόκληρη την κοινότητα του θαλάσσιου τουρισμού, σε διεθνές επίπεδο, να γνωρίσει και να προωθήσει τον στόλο σκαφών αναψυχής της χώρας μας και κατ’ επέκταση, τον ελληνικό τουρισμό.

Η φετινή διοργάνωση υπερηφανεύεται για την προσέλευση πολλών διακεκριμένων προσωπικοτήτων, με αποκορύφωμα τον εγκαινιασμό από τους Υπουργούς Τουριστικής Ανάπτυξης και Εμπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής , κ.κ. Σπηλιωτόπουλο και Βουλγαράκη αντίστοιχα, καθώς και την παρουσία του Υπουργού Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κυρίου Αβραμόπουλου. Η παρουσίαση της βραδιάς έγινε από την γνωστή ηθοποιό και φανατική λάτρη της θάλασσας κυρία Λουκία Παπαδάκη.

Ο Πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής του συμποσίου και Πρόεδρος της ΕΠΕΣΤ κύριος Αντώνης Στελλιάτος, εξέφρασε την ικανοποίηση του για τον μεγάλο αριθμό πρακτόρων, εκθετών και επισκεπτών του Συμποσίου, καθώς και για την εντυπωσιακή αύξηση του αριθμού των σκαφών που συμμετείχαν στην έκθεση.

Κορυφαίες στιγμές της διοργάνωσης, ο ετήσιος διαγωνισμός Chef ανάμεσα στους Chef των σκαφών και το “Think Pink” party, που έδωσε την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να φορέσουν κάτι ροζ μαζί με πολλά χαμόγελα. Κατά τη διάρκεια του Pink party, έγινε και η απονομή των βραβείων στους Chef των σκαφών που διακρίθηκαν, καθώς και η εκφώνηση των ευχαριστηρίων λόγων εκ μέρους των προέδρων της ΕΠΕΣΤ και της ΕΣΜΕΘ κ.κ. Στελλιάτου και Αφρουδάκη, του Δημάρχου Πόρου κυρίου Στρατηγού, καθώς και του εκ των εμπνευστών της διοργάνωσης κυρίου Σκουλικίδη.

Το συμπόσιο διοργανώθηκε, όπως κάθε χρόνο, από την Ένωση Πλοιοκτητών Επαγγελματικών Σκαφών Τουρισμού (ΕΠΕΣΤ) και τον Ελληνικό Σύνδεσμο Μεσιτών και Εμπειρογνωμόνων Θαλαμηγών (ΕΣΜΕΘ), και τελεί υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, του Δήμου Πόρου και της Νομαρχίας Πειραιώς.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024