Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΘαλάσσιος ΤουρισμόςΤο Intermediate Marina Managers Course πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα – Η συμμετοχή της Μαρίνα Φλοίσβου
Θαλάσσιος Τουρισμός

Το Intermediate Marina Managers Course πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα – Η συμμετοχή της Μαρίνα Φλοίσβου

Στο τετραήμερο course συμμετείχε ομάδα εργαζομένων της Μαρίνας Φλοίσβου, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα διεθνές εκπαιδευτικό πρόγραμμα με ξεναγήσεις.

Ολοκληρώθηκε το διεθνώς αναγνωρισμένο Intermediate Marina Managers (IMM) Course το οποίο πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Αθήνα από τις 24 έως τις 27 Απριλίου και διοργανώθηκε από το Global Marina Institute με πρωτοβουλία της ‘Ενωσης Μαρινών Ελλάδας.

Στο τετραήμερο course συμμετείχε ομάδα εργαζομένων της Μαρίνας Φλοίσβου, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα διεθνές εκπαιδευτικό πρόγραμμα με ξεναγήσεις σε μαρίνες, διαλέξεις, ομαδικές εργασίες και networking αλλά και να εκπαιδευτούν σε θέματα όπως η Aνάπτυξη Hγετικών Iκανοτήτων, η Yγεία και Ασφάλεια, η Περιβαλλοντική Διαχείριση, η Λογιστική, το Ναυτικό Δίκαιο, η Εξυπηρέτηση Πελατών και το Μarketing στο χώρο των μαρινών.

Ο Managing Director της LAMDA Marinas Investments και πρόεδρος της Ένωσης Μαρινών Ελλάδας Σταύρος Κατσικάδης σε σχετική δήλωση επισημαίνει: «Στη Mαρίνα Φλοίσβου υποστηρίζουμε πρωτοβουλίες που αφορούν στην εκπαίδευση στον κλάδο μας ενώ παράλληλα επενδύουμε στην ανάπτυξη των ικανοτήτων των ανθρώπων μας και στην επαγγελματική τους εξέλιξη. Αυτή στιγμή υπάρχει μεγάλη ανάπτυξη στις Ελληνικές μαρίνες, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται σχέδια και έργα αναβάθμισής τους, όπως χαρακτηριστική είναι η περίπτωση της Αθηναϊκής Ριβιέρας».

TraveldailyNews Greece & Cyprus | + Άρθρα

Στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, δημοσιογράφος σε καθημερινές e-εφημερίδες και απόφοιτη του τμήματος δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024