Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΘαλάσσιος ΤουρισμόςΤο Thalassea στην Α’ Πλαζ Βούλας αναδιοργανώθηκε από την Grecotel
Θαλάσσιος τουρισμός

Το Thalassea στην Α’ Πλαζ Βούλας αναδιοργανώθηκε από την Grecotel

Η δημοφιλής παραλία με τη Γαλάζια Σημαία είναι πλήρως οργανωμένη με ναυαγοσώστη.

Το “Thalassea”, που βρίσκεται στην Α’ Πλαζ Βούλας αναδιοργανώθηκε και πλέον προσφέρει σε όποιον επιθυμεί τη δυνατότητα να απολαύσει οικονομικά τον ήλιο και τη θάλασσα με τη “σφραγίδα” της Grecotel.

Η δημοφιλής παραλία με τη Γαλάζια Σημαία είναι πλήρως οργανωμένη με ναυαγοσώστη, διαθέτει ολοκαίνουριες αναπαυτικές ξαπλώστρες και ομπρέλες, αποδυτήρια, ντουζιέρες, mini-market για τα απαραίτητα, χώρους για παιχνίδι και όλα όσα χρειάζεται κανείς για να περάσει μια ξέγνοιαστη καλοκαιρινή μέρα στη θάλασσα με την οικογένεια ή τους φίλους του.

Στο snack bar του “Thalassea” θα απολαύσει κανείς τον καφέ του, φρεσκοστυμμένους χυμούς, μπύρες και αναψυκτικά, αλλά και ένα ελαφρύ γεύμα όπως τοστ, σάντουιτς, σαλάτες ή φρουτοσαλάτα με φρούτα εποχής. Όλα είναι παρασκευασμένα με επιλεγμένα υλικά και σε προσιτές τιμές.

Το “Thalassea” βρίσκεται 18 χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας και είναι εύκολα προσβάσιμο με όλα τα μεταφορικά μέσα. Λίγα μόλις μέτρα από την είσοδο της πλαζ υπάρχει στάση του τραμ, ενώ πολλά λεωφορεία εξυπηρετούν την περιοχή με τακτικά δρομολόγια.

Ωράριο λειτουργίας: 09.00-20:00.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024