Τελευταία νέα
HomeΘαλάσσιες ΜεταφορέςΤο Uber Boat επεκτείνεται σε Μύκονο, Σαντορίνη, Κέρκυρα και Αθηναϊκή Ριβιέρα
Θαλάσσιος Τουρισμός

Το Uber Boat επεκτείνεται σε Μύκονο, Σαντορίνη, Κέρκυρα και Αθηναϊκή Ριβιέρα

Uber Boat
Επιβίβαση στο Uber Boat από επιλεγμένο σημείο

Η Uber λανσάρει την Uber Boat για δεύτερη χρονιά στη Μύκονο και επεκτείνεται σε Σαντορίνη, Κέρκυρα και Αθηναϊκή Ριβιέρα, υποστηρίζοντας τον ελληνικό τουρισμό.

Η Uber ξεκινά την έναρξη λειτουργίας της υπηρεσίας Uber Boat για δεύτερη συνεχή χρονιά στη Μύκονο, καθώς και την επέκταση της σε τρεις νέους προορισμούς: τη Σαντορίνη, την Κέρκυρα και την Αθηναϊκή Ριβιέρα.

Η υπηρεσία Uber Boat αποτελεί μια κατά παραγγελία λύση μετακίνησης που λειτουργεί από τοπικούς αδειοδοτημένους φορείς και είναι διαθέσιμη μέσω της εφαρμογής της Uber. Οι χρήστες της εφαρμογής μπορούν εύκολα και αξιόπιστα να κάνουν κράτηση για εκδρομές με ταχύπλοο σκάφος με το πάτημα ενός κουμπιού.

Η επέκταση αυτής της υπηρεσίας σε τρεις νέες περιοχές αποτελεί ένα ακόμη βήμα στο πλαίσιο της στρατηγικής της εταιρείας, που θέτει την Ελλάδα στο επίκεντρο της αγοράς της Ευρώπης και ενισχύει τη στήριξή της στον ελληνικό τουρισμό. Μέσω του Uber Boat, εξασφαλίζονται προσιτές και ασφαλείς επιλογές μετακίνησης τόσο για τους κατοίκους όσο και για τους επισκέπτες των νησιών, αλλά και του παραλιακού μετώπου της Αθήνας.

Καθώς η Ελλάδα ετοιμάζεται να υποδεχθεί εκατομμύρια επισκέπτες στα νησιά της και φέτος, η τουριστική βιομηχανία παραμένει ζωτικής σημασίας για την οικονομία της. Η Uber επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της να παρέχει πρόσθετη υποστήριξη στις τοπικές επιχειρήσεις μέσω καινοτόμων προσεγγίσεων, επεκτείνοντας τη συνεργασία της με τοπικούς συνεργάτες για να προσφέρουν υπηρεσίες μετακίνησης χρησιμοποιώντας την τεχνολογία της πλατφόρμας της.

Η Μαίρη Γαϊτανάρου, Country Operations Manager της Uber για την Ελλάδα δήλωσε: «Μετά την έναρξη του προγράμματος πιλοτικά πέρυσι στη Μύκονο, το οποίο εκτίμησαν ιδιαίτερα οι χρήστες μας, κυρίως οι διεθνείς τουρίστες, επανεκκινούμε τις δραστηριότητές μας στο νησί, προσθέτοντας παράλληλα περισσότερες επιλογές μετακίνησης με σκάφη στην Κέρκυρα, τη Σαντορίνη και την Αθηναϊκή Ριβιέρα. Είμαστε αφοσιωμένοι να προσφέρουμε τις δυνατότητες της τεχνολογίας μας τόσο στους χρήστες για να απολαμβάνουν περισσότερους τρόπους μετακίνησης στη χώρα μας με το πάτημα ενός κουμπιού, όσο και στους ντόπιους επιχειρηματίες, δίνοντας τους περισσότερες επιχειρηματικές ευκαιρίες».

Βίκυ Καραντζαβέλου
Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/07/2024
16/07/2024
15/07/2024
12/07/2024
11/07/2024
10/07/2024