Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςYachting2ο πανελλήνιο συνέδριο Yachting: Με γιορτινό gala κλείνει το διήμερο στο Wyndham Grand Athens
Συνέδρια

2ο πανελλήνιο συνέδριο Yachting: Με γιορτινό gala κλείνει το διήμερο στο Wyndham Grand Athens

Το 2ο πανελλήνιο συνέδριο Yachting θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens στις 17 & 18 Φεβρουαρίου.

Με γιορτινή διάθεση θα ολοκληρωθούν οι εργασίες του 2ου πανελληνίου συνεδρίου Yachting σε ένα Gala Dinner υψηλών προδιαγραφών.

Highlight της βραδιάς θα είναι η μουσική παράσταση του διεθνούς αναγνωρισμένου Αδάμ Τσαρούχη. Ενώ τη σκυτάλη της διασκέδασης θα αναλάβει guest DJ. Κατά την διάρκεια του Gala θα γίνει η βράβευση του νικητή του διαγωνισμού Young generation yacht design. Ένας διαγωνισμός που σχεδιάστηκε με στόχο να προσελκύσει νέους σπουδαστές και να τους υποστηρίξει στην επαγγελματική τους διαδρομή μέσα από το networking του συνεδρίου.

Το 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Yachting κατάφερε να συγκεντρώσει την ελίτ του χώρου και προβλέπεται οι συμμετέχοντες να έχουν ένα πολύ ενδιαφέρον διήμερο στο ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens στις 17 & 18 Φεβρουαρίου.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

24/03/2023
23/03/2023
22/03/2023
21/03/2023
20/03/2023