Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςYachtingBOOT 2023: Ανοίγει τις πύλες της για πρώτη φορά μετά την πανδημία την ερχόμενη εβδομάδα
Επιστρέφει η ΒΟΟΤ

BOOT 2023: Ανοίγει τις πύλες της για πρώτη φορά μετά την πανδημία την ερχόμενη εβδομάδα

Η Έκθεση θαλάσσιων σπορ και του τουρισμού BOOT επιστρέφει φέτος μετά την πανδημία, από τις 21 έως τις 19 Ιανουαρίου 2023 στο Düsseldorf, με περισσότερους από 1.500 εκθέτες από 68 χώρες σε 16 εκθεσιακές αίθουσες, με έμφαση στη βιωσιμότητα.

Η έκθεση των θαλάσσιων σπορ και του τουρισμού BOOT επιστρέφει μετά την πανδημία και όπως προβλέπουν οι διοργανωτές θα κάνει νέα ρεκόρ. Από 21 έως 29 Ιανουαρίου, εννέα ημέρες εμπορικής και τουριστικής έκθεσης περιμένουν τους λάτρεις των θαλάσσιων σπορ και τους επαγγελματίες του τουρισμού, για να παρουσιάσουν πολλά σκάφη και γιοτ ένα νέο πύργο καταδύσεων, το φόρουμ βιωσιμότητας, την μπλε αποβάθρα που είναι μια νέα καινοτομίας, αλλά και σεμινάρια με συμβουλές για αρχάριους και επαγγελματίες της θάλασσας, wingfoiling και wingsurfing, και άλλα πολλά.

Οι τάσεις των θαλάσσιων σπορ θα περιμένουν τους θαυμαστές τους

Νησιωτικές και παράκτιες παραθεριστικές περιοχές από όλο τον κόσμο θα έχουν περίπτερο στο “Destination Seaside” για να δελεάζουν τους επισκέπτες. Σε αριθμούς αυτό σημαίνει, ότι πάνω από 1.500 εκθέτες από 68 χώρες σε 16 εκθεσιακούς χώρους σε μια περιοχή όσο 31 γήπεδα ποδοσφαίρου, δηλαδή 220.000 τ.μ. θα περιμένουν τους επισκέπτες, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα για διαδραστικές εμπειρίες, όπως να κωπηλατήσουν. Για να μπορέσει ένας επισκέπτης να έχει αυτή την εμπειρία θα πρέπει να κάνει από πριν εγγραφή.

Στα 54 χρόνια της ύπαρξής της, η BOOT Düsseldorf έχει επίσης αποδείξει επανειλημμένα ότι είναι οδηγός της καινοτομίας. Ήδη από τις δεκαετίες του 1970 και του 1980 υπήρχαν πολλά φόρουμ με αντικείμενο τη θαλάσσια έρευνα. Ο πρωτοπόρος των καταδύσεων Jacques-Yves Cousteau είχε πει στα πλαίσια της έκθεσης: “Η προϋπόθεση για τη γνώση είναι η περιέργεια“, και είναι γνωστό ότι είχε επιλέξει την BOOT ως πλατφόρμα παρουσίασης για να κηρύσσει την προστασία των θαλασσών ως διακηρυγμένο στόχο των δυτών. Το 2023, η BOOT αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ότι είναι ο εκκινητής για την προστασία της θάλασσας και του νερού και των βιώσιμων στρατηγικών για την κατασκευή σκαφών και την επέκταση των μαρινών.

Special Features Editor - TravelDailyNews Media Network | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Ο Χρήστος Πετρέας είναι συνεργάτης Σύνταξης – Special Features Editor του Travel Daily News Media Network. Ως επιστημονικός / επιχειρησιακός / τουριστικός / στρατηγικός / εκπαιδευτικός / σύμβουλος σε υπουργεία, φορείς δημόσιου και ιδιωτικού τομέα και επιχειρήσεις, επαγγελματικά ασχολείται με θέματα στρατηγικής επιχειρηματικής, τουριστικής και περιφερειακής ανάπτυξης και μάρκετινγκ προορισμών καθώς και ειδικών – εναλλακτικών μορφών, με υπέρ 25ετή εμπειρία στην Ελλάδα και σε ξένες χώρες (Βαλκάνια, Ευρώπη, ΗΠΑ, Αφρική, Μεσόγειο). Έχει σπουδάσει στις ΗΠΑ και έχει εκτεταμένο επιστημονικό, συγγραφικό και αρθρογραφικό έργο, από το 1988 (>200 συγγραφές – εργασίες – δημοσιεύσεις), στην ελληνική και στην αγγλική γλώσσα.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024