Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςYachtingD-Marin: Πιστοποίηση με ISO για περιβαλλοντική διαχείρηση και ασφάλεια στην εργασία
Πιστοποιήσεις

D-Marin: Πιστοποίηση με ISO για περιβαλλοντική διαχείρηση και ασφάλεια στην εργασία

Με διεθνή πιστοποίηση ISO η D-Marin επιβεβαιώνει την περιβαλλοντική της διαχείρηση και την ασφάλεια στον εργασιακό χώρο.

Η D-Marin έλαβε πιστοποίηση σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ISO 45001:2018 και ISO 14001:2015 για τα κεντρικά της γραφεία στην Ελλάδα καθώς και για 10 από τις μαρίνες του Ομίλου. Τα συγκεκριμένα πρότυπα αφορούν στην ορθή λειτουργία του Συστήματος Διαχείρισης Υγείας και Ασφάλειας στην Εργασία καθώς και του Συστήματος Περιβαλλοντικής Διαχείρισης που εφαρμόζει η εταιρία, επιτυγχάνοντας να προσφέρει ένα υγιές εργασιακό περιβάλλον και ασφαλείς εγκαταστάσεις αναψυχής για τους πελάτες της, καθώς παράλληλα φροντίζει για την ελαχιστοποίηση του περιβαλλοντικού της αποτυπώματος.

Η αξιολόγηση της D-Marin για την πληρότητα των κριτηρίων και την εφαρμογή των διεθνών προτύπων ISO πραγματοποιήθηκε από τον Ανεξάρτητο Φορέα Πιστοποίησης RINA. Ο ιταλικός φορέας εστιάζει στην ικανότητα της ενεργειακής μετάβασης των εταιριών, την Περιβαλλοντική, Κοινωνική και Εταιρική τους Διακυβέρνηση, καθώς και την ψηφιοποίηση των υπηρεσιών τους. Στόχος του φορέα RINA είναι η προώθηση μίας πιο πράσινης προσέγγισης στον κλάδο της ναυτιλίας, με ισχυρή δέσμευση στην εξοικονόμηση ενέργειας, στη μείωση των εκπομπών ρύπων και στη βελτιστοποίηση των καυσίμων.

Η Αρετή Πριοβόλου, Υπεύθυνη Υγείας, Ασφάλειας και Περιβάλλοντος της D-Marin, δήλωσε: «Στη D-Marin είμαστε αφοσιωμένοι στη συνεχή βελτίωση και εξέλιξή μας με στόχο την επίτευξη, αλλά και τη διατήρηση των απαιτήσεων των προτύπων ISO 14001 και ISO 45001. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους για την αφοσίωσή τους να καταστήσουν την εταιρία κατάλληλη να λάβει τις συγκεκριμένες πιστοποιήσεις από τον φορέα RINA. Αυτό οφείλεται στην αποφασιστικότητα και την ισχυρή στήριξη κάθε μέλους της ομάδας της D-Marin. Πιστεύω ακράδαντα πως αυτή είναι η αρχή μιας επιτυχημένης πορείας προς τον απώτερο στόχο που δεν είναι άλλος από την ανάπτυξη της εταιρίας, σε αγαστή συνεργασία με εξαιρετικούς επαγγελματίες

Τα πρότυπα Υγείας, Ασφάλειας και Περιβάλλοντος της D-Marin εκφράζονται μέσω της εσωτερικής επικοινωνίας, της αποτελεσματικής λειτουργίας, της πελατοκεντρικής πολιτικής, της διαδραστικής συμμετοχής των εργαζομένων, αλλά και της υιοθέτησης καινοτόμων λύσεων όπως η πρόσφατη εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου της Sense4Boat και η αγορά του Jellyfishbot, ως ένα σημαντικό βήμα προς την ψηφιοποίηση. Όλες αυτές οι πρακτικές επιτρέπουν στο δίκτυο των premium μαρινών της D-Marin να προσφέρει αποτελεσματικές υπηρεσίες, αναβαθμίζοντας τις εμπειρίες yachting των πελατών της, ικανοποιώντας παράλληλα και τους επιχειρηματικούς της εταίρους.

Η D-Marin ιδρύθηκε το 2003 και έχει έδρα την Ελλάδα, ενώ δραστηριοποιείται με 20 μαρίνες σε Ελλάδα, Τουρκία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Μαυροβούνιο, Κροατία, Ιταλία, Ισπανία με συνολική χωρητικότητα 10,000 θέσεων ελλιμενισμού και 2.000 θέσεων διαχείμασης στην ξηρά. Η D-Marin παραμένει αφοσιωμένη στην παροχή ξεχωριστών εμπειριών yachting, προσφέροντας εξαιρετικά πρότυπα ποιότητας και υψηλές προδιαγραφές εξυπηρέτησης των πελατών και επιχειρηματικών εταίρων της.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024