Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςYachtingΔυναμικά στα Mega Yachts Βενετόπουλος και Μαμιδάκη

Δυναμικά στα Mega Yachts Βενετόπουλος και Μαμιδάκη

Η εταιρία Harmony Cruises εγκαινίασε χθες, 14 Δεκεμβρίου, το πρώτο της Mega Yacht ‘Harmony G’, στη μαρίνα Βουλιαγμένης. Στην Harmony Cruises συμμετέχουν η Τζίνα Μαμιδάκη η ιδιοκτήτρια των ομώνυμων ξενοδοχείων […]

Η εταιρία Harmony Cruises<.> εγκαινίασε χθες, 14 Δεκεμβρίου, το πρώτο της Mega Yacht 'Harmony G', στη μαρίνα Βουλιαγμένης<...>.

Στην Harmony Cruises συμμετέχουν η Τζίνα Μαμιδάκη η ιδιοκτήτρια των ομώνυμων ξενοδοχείων στην Κρήτη και την Ρόδο, γνωστά για την πρωτοποριακή και καινοτομική φυσιογνωμία τους στο χώρο της πολυτελούς ξενοδοχίας και ο Λάκης Βενετόπουλος ιδιοκτήτης τουριστικών σκαφών Zeus Cruises και Galileo Cruises, τα οποία προσφέρουν εξειδικευμένες κρουαζιέρες στο Αιγαίο, τα Δωδεκάνησα και το Ιόνιο.

"Με το Harmony G μπαίνουμε δυναμικά και πρωτοποριακά στην αγορά των Mega Yachts πολυτελείας. Η καινούργια αυτή επιχειρηματική κίνηση υπερβαίνει το συμβατικό μοντέλο του μαζικού τουριστικού προϊόντος, όπως άλλωστε αποδεικνύει και η μέχρι τώρα ξενοδοχειακή μου δραστηριότητα. Ταυτόχρονα καλύπτει το κενό που παρουσιάζει η παγκόσμια προσφορά στον συγκεκριμένο χώρο, δίνοντας μας τη δυνατότητα να διεκδικήσουμε τον ηγετικό ρόλο στην παγκόσμια αγορά", επισημαίνει η Τζίνα Μαμιδάκη πρόεδρος της Harmony Cruises.

To Harmony G μπορεί να φιλοξενεί 44 επιβάτες σε 18 καμπίνες και 4 σουίτες. Όλες είναι διακοσμημένες με λιτή πολυτέλεια. Φωτεινές, χαρούμενες, λειτουργικές και άνετες διαθέτουν ιδιωτικό μπάνιο ή Jacuzzi. Είναι εξοπλισμένες με TV, Video, VCR's, χρηματοκιβώτιο, μίνι μπαρ και τηλέφωνο – με δυνατότητα εξωτερικής κλίσης- ενώ με ένα "κλικ" η μουσική αύρα διαχέεται στο χώρο.

Το συνολικό κόστος επένδυσης ανήλθε σε 4,2 εκατ. δολάρια, ενώ τμήμα της χρηματοδότησης ανέλαβε το ναυτιλιακό τμήμα της Alpha Bank.

Η οικογένεια του στόλου της Harmony Cruises σύντομα θα μεγαλώσει με το "Harmony A". Η κατασκευή αυτού του σκάφους των 75 μ με τις 40 καμπίνες θα ξεκινήσει τον Απρίλιο του 2001 και θα παραδοθεί τον Μάιο του 2002.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
12/06/2024
11/06/2024
10/06/2024
07/06/2024
06/06/2024
05/06/2024