Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςYachtingΕμπρηστική επίθεση σε έκθεση σκαφών αναψυχής στην Αργυρούπολη
Καταστράφηκαν ή έχουν υποστεί σοβαρές ζημιές πάνω από 20 σκάφη αναψυχής

Εμπρηστική επίθεση σε έκθεση σκαφών αναψυχής στην Αργυρούπολη

Μεγάλες καταστροφές προκλήθηκαν από πυρκαγιά, η οποία οφείλεται σε εμπρηστική ενέργεια, στην έκθεση σκαφών αναψυχής της εταιρείας ΚΑΠΑ Marines, στη διασταύρωση Αλίμου και Λαμίας, στην Αργυρούπολη. Aγνωστοι τοποθέτησαν εμπρηστικούς μηχανισμούς […]

Μεγάλες καταστροφές προκλήθηκαν από πυρκαγιά, η οποία οφείλεται σε εμπρηστική ενέργεια, στην έκθεση<...> σκαφών αναψυχής της εταιρείας ΚΑΠΑ Marines, στη διασταύρωση Αλίμου και Λαμίας, στην Αργυρούπολη. Aγνωστοι τοποθέτησαν εμπρηστικούς μηχανισμούς με γκαζάκια, με αποτέλεσμα να εκδηλωθεί πυρκαγιά στις 03:25 τα ξημερώματα, η οποία επεκτάθηκε στα δύο οικόπεδα που καλύπτει η έκθεση.

Από την πρώτη στιγμή στον τόπο της πυρκαγιάς έφτασαν 60 πυροσβέστες με 18 οχήματα που κατάφεραν να τη θέσουν υπό έλεγχο τρεις ώρες αργότερα. Aνδρες του τμήματος εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών της Ασφάλειας, που έχουν ξεκινήσει έρευνα στο χώρο, έχουν βρει μέχρι στιγμής δύο γκαζάκια. Από την αστυνομία έγινε γνωστό ότι στην εταιρεία υπήρχε φύλακας, ο οποίος όμως δεν αντελήφθη κάτι ύποπτο πριν εκδηλωθεί η πυρκαγιά.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργείται από την Ασφάλεια Αττικής.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
12/06/2024
11/06/2024
10/06/2024
07/06/2024
06/06/2024
05/06/2024