Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςYachtingFedHATTA: Το Ελληνικό γιώτινγκ στην «ομπρέλα» φορέων της FedHATTA – Νέο μέλος ο ΣΙΤΕΣΑΠ
Συνεργασίες

FedHATTA: Το Ελληνικό γιώτινγκ στην «ομπρέλα» φορέων της FedHATTA – Νέο μέλος ο ΣΙΤΕΣΑΠ

Ο ΣΙΤΕΣΑΠ γίνεται μέλος του FedHATTA με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη του Yachting.

Η Ομοσπονδία Ελληνικών Συνδέσμων Γραφείων Ταξιδίων & Τουρισμού, FedHATTA, συνεχίζει να διευρύνει τη βάση μελών της από Ενώσεις φορέων που συνθέτουν το ελληνικό τουριστικό προϊόν, εντάσσοντας ως νέο μέλος της τον Σύνδεσμο Ιδιοκτητών Τουριστικών Επαγγελματικών Σκαφών Άνευ Πληρώματος (ΣΙΤΕΣΑΠ).

Ο πρόεδρος της FedHATΤΑ, κ. Λύσανδρος Τσιλίδης καλωσόρισε τον νεοεκλεγέντα Πρόεδρο του ΣΙΤΕΣΑΠ, κ. Ευθύμιο Μπιμπή με τη βεβαιότητα ότι θα συμβάλει με τη εμπειρία του στην διαχείριση ακόμη περισσότερων θεμάτων, ιδιαίτερα αυτών που αφορούν το θαλάσσιο τουρισμό στην Ελλάδα, για να επιτευχεί ο τελικός στόχος μας: η βέλτιστη και υψηλών προδιαγραφών εξυπηρέτηση των ξένων επισκεπτών της χώρας μας, αλλά και όλων των ταξιδιωτών, σε όλο το φάσμα των προσφερόμενων υπηρεσιών.

Ο ΣΙΤΕΣΑΠ ιδρύθηκε το 1996 με σκοπό την προώθηση του θαλάσσιου τουρισμού στην Ελλάδα, με έμφαση στο γιώτινγκ.

Εκδότης - Αρχισυντάκης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/09/2023
25/09/2023
22/09/2023
21/09/2023
20/09/2023
19/09/2023