Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςYachtingΗ D-Marin αποκτά τη διαχείριση της Μαρίνας Πύλου για 40 χρόνια
Yachting

Η D-Marin αποκτά τη διαχείριση της Μαρίνας Πύλου για 40 χρόνια

Η Μαρίνα Πύλου στρατηγικά τοποθετημένη στον κόλπο του Ναβαρίνου, προστατευμένη από τον άνεμο, έχει χωρητικότητα 129 θέσεων ελλιμενισμού για σκάφη μήκους έως και 30 μέτρα καθώς και για τα τοπικά αλιευτικά σκάφη.

Η D-Marin αποκτά τη διαχείριση της Μαρίνας Πύλου, σε συνεργασία με την ΤΕΜΕΣ Α.Ε και φέρνει μια επένδυση πολλών εκατομμυρίων ευρώ στην ευρύτερη περιοχή της Μεσσηνίας. Η D-Marin με τη νέα αυτή συνεργασία σχεδιάζει να δημιουργήσει σύγχρονες εγκαταστάσεις στην Πύλο, σχεδιασμένες να εμπλουτίσουν την εμπειρία του yachting για τους επισκέπτες από όλη την Ελλάδα αλλά και από διεθνείς προορισμούς.

Η Μαρίνα Πύλου θα επωφεληθεί από τη δέσμευση της D-Marin όσον αφορά την άριστη εξυπηρέτηση πελατών, τις πολυτελείς εγκαταστάσεις και την άνω των 10 εκατομμυρίων ευρώ επένδυση στην ψηφιοποίηση και την καινοτομία που έχει πραγματοποιήσει ο Όμιλος τα τελευταία χρόνια.

Αυτή η νέα προσθήκη επεκτείνει το δίκτυο των μαρινών της D-Marin, οι οποίες βρίσκονται σε 20 εκπληκτικές τοποθεσίες ανά τον κόσμο. Η Πύλος προστίθεται στις ακόμα τρεις πολυτελείς μαρίνες που διαχειρίζεται η D-Marin στην Ελλάδα (Ζέα, Γούβια, Λευκάδα) ενώ μέσα στους τελευταίους έξι μήνες, η D-Marin εισήλθε στην αγορά της Ιταλίας και της Ισπανίας μέσα από την απόκτηση τεσσάρων νέων μαρινών.

Η Μαρίνα Πύλου στρατηγικά τοποθετημένη στον κόλπο του Ναβαρίνου, προστατευμένη από τον άνεμο, έχει χωρητικότητα 129 θέσεων ελλιμενισμού για σκάφη μήκους έως και 30 μέτρα καθώς και για τα τοπικά αλιευτικά σκάφη.

Ο Oliver Dörschuck, CEO της D-Marin, δήλωσε: «Η περιοχή της Μεσσηνίας αποτελεί μία από τις καλύτερες τοποθεσίες yachting στη Μεσόγειο. Μαζί με την ΤΕΜΕΣ Α.Ε, δεσμευόμαστε απέναντι στις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας και βάζουμε αυτήν την εξαιρετική τοποθεσία στον χάρτη του θαλάσσιου τουρισμού».

Η επένδυση στη Μαρίνα Πύλου θα περιλαμβάνει την ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής με την παροχή περισσότερων χώρων εκδηλώσεων και λοιπών ανέσεων, εστιάζοντας στη βιωσιμότητα και την ψηφιοποίηση των υπηρεσιών της. Αξίζει να σημειωθεί πως ο ευρύτερος χώρος της μαρίνας θα είναι προσβάσιμος από το κοινό για να τον απολαμβάνει ελεύθερα. Ο θαλάσσιος τουρισμός και το yachting αναμένεται να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στην τουριστική ανάπτυξη της Ελλάδας μελλοντικά.

Την απόφαση της επιλογής της D-Marin και της Τ.Ε.ΜΕΣ ως προτιμώμενων επενδυτών της Μαρίνας Πύλου για τα επόμενα 40 χρόνια έλαβε το Ελληνικό Ταμείο Ανάπτυξης Περιουσιακών Στοιχείων (ΤΑΙΠΕΔ), εταιρεία μέλος του GROWTHFUND – Εθνικού Ταμείου της Ελλάδος.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
29/09/2023
28/09/2023
27/09/2023
26/09/2023
25/09/2023
22/09/2023