Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςYachtingΗ μαρίνα Αγίου Κοσμά στο Ελληνικό θα αναβαθμίσει αισθητά όλη την Αθηναϊκή Ριβιέρα
Μαρίνες

Η μαρίνα Αγίου Κοσμά στο Ελληνικό θα αναβαθμίσει αισθητά όλη την Αθηναϊκή Ριβιέρα

Στις αρχές του 2026, θα λειτουργήσει η Μαρίνα Αγ. Κοσμά, στο Ελληνικό, αναβαθμίζοντας όλη την Αθηναϊκή Ριβιέρα.

Για την μαρίνα του Αγίου Κοσμά στο Ελληνικό μίλησε ο κ. Σταύρος Κατσικάδης, πρόεδρος της Ένωσης Μαρινών Ελλάδας, σε πρόσφατη εκδήλωση στην μαρίνα Φλοίσβου.

Ο ίδιος έθεσε το χρονοδιάγραμα ολοκλήρωση της στα τέλη του 2025, αρχές 2026, διότι βρίσκεται στη πρώτη φάση των έργων. Στόχος της επισκευάστριας εταιρίας είναι να τελειώσει το συντομότερο δυνατό, διότι υπάρχει μεγάλη ζήτηση στην Αττική για μαρίνες και ειδικότερα για μαρίνες με υψηλές υποδομές, παρά τα θέματα που αντιμετωπίζει σε αδειοδοτικό επίπεδο. «Ο στόχος είναι να γίνει και εκεί μια πρώτης τάξεως μαρίνα πολύ υψηλών προδιαγραφών, μέχρι τα τέλη του 2025», υπογράμμισε και συνέχισε:

Σε ερώτηση του TravelDailyNews, σχετικά με την ζήτηση για μαρίνες στην Αττική «Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον και υψηλή ζήτηση και από την εσωτερική μας αγορά για ελλημενισμό μικροτέρων σκάφων. Η μαρίνα δεν απευθύνεται απαραίτητα μόνο σκάφη, αλλά και σε μικρομεσσαία. Επισης, υπάρχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και από το εξωτερικό, φυσικά. Για πρώτη φορά πέρσι, η Ελλάδα ήρθε πρώτη ως προορισμός για μεγάλα σκάφη αναψυχής και για θαλαμηγούς από όλο τον κόσμο. Στη Μεσόγειο, δηλαδή ήρθαμε πρώτοι, ξεπεράσαμε και τη Γαλλία και την Ιταλία». Ελπίζουμε τόνισε ο κ. Κατσικάδης ότι και φέτος θα ισχύσει το ίδιο.

“Στην Αττική υπάρχει έλλειμα θέσεων, και δεν είναι εύκολη η κάλυψη της ζήτησης. Στόχος μας είναι να κάνουμε την Αθηναϊκή μας Ριβιέρα ένα σημείο που θα αναβαθμίζει το περιβάλλον και γενικά θα αναβαθμίζει τη περιοχή αισθητικά στο μέλλον, πετυχαίνοντας την πολυπόθητη βιώσιμη ανάπτυξη.”

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024