Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςYachtingΟ Όμιλος Φάις συστήνει τα σκάφη Nerea Yacht στην ελληνική αγορά
Yachting

Ο Όμιλος Φάις συστήνει τα σκάφη Nerea Yacht στην ελληνική αγορά

Η Nerea Yacht κάνει το ντεμπούτο της στην Ελληνική αγορά μέσα από τον Όμιλο Φάις και την εταιρία American Marine, με τις δυο σειρές της NY24 και NY40.

Ο όμιλος Φάις δυναμώνει το portfolio των brands του, συστήνοντας στην ελληνική αγορά yachting, τα σκάφη Nerea Yacht. Πρόκειται για μια εταιρία boutique σκαφών που μπορεί να υπερηφανεύεται για την ιδιαίτερη φινέτσα, το μοναδικό design, την ποιότητα κατασκευής και δεξιοτεχνία που προσφέρει.

Όλα ξεκινούν στο Fano της Ιταλικής περιφέρειας Marche, σε μια περιοχή που αδιαμφισβήτητα αποτελεί μια από τις πιο σεβαστές βιομηχανίες Yachting στον κόσμο. Εκεί, η εξειδικευμένη τεχνική ομάδα της Nerea Yacht πιστοποιεί πως κάθε χειροποίητο σκάφος της κατασκευάζεται μέσα από αμέτρητες ώρες εμπεριστατωμένης έρευνας που βασίζεται στην αγάπη για τη θάλασσα, το Ιταλικό στυλ και την επιθυμία δημιουργίας state-of-the-art σκαφών, σαν έργα τέχνης.

Η Nerea Yacht κάνει το ντεμπούτο της στην Ελληνική αγορά μέσα από τον Όμιλο Φάις και την εταιρία American Marine, με τις δυο σειρές της NY24 και NY40.

Τα σκάφη ΝΥ24, ΝΥ40 προσφέρουν εντυπωσιακό και καθαρό σχεδιασμό που φέρει την υπογραφή των designers Alessio Battistini και Davide Bernardini, δίνοντας μοναδικές εμπειρίες ναυσιπλοΐας και μεγάλη ευελιξία στον ιδιοκτήτη τους. Σκάφη που δημιουργήθηκαν για το μέλλον διατηρώντας την Ιταλική σχεδίαση και ναυτική παράδοση.

Ο όμιλος Φάις, με σταθερές στρατηγικές συνεργασίες προχωρά στη διεύρυνση των εμπορικών σημάτων του, έχοντας ως γνώμονα τις σύγχρονες ανάγκες των καταναλωτών. Στο Yachting Division του ομίλου ανήκουν πρωτοπόρες εταιρίες όπως η Princess Yachts, Rand Boats και Nerea Yacht που προσφέρουν ένα μοναδικό φάσμα επιλογών με νότες πολυτέλειας για αξέχαστες αποδράσεις, εν πλω.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024