Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΥπογράφηκε η παραχώρηση της μαρίνας Παλαίρου
Υποδομές

Υπογράφηκε η παραχώρηση της μαρίνας Παλαίρου

Υπογράφηκε η παραχώρηση για τη μαρίνα στο Πάλαιρμο στο δήμο Ακτίου-Βόνιτσας.

Υπεγράφη από τον Υπουργό Τουρισμού Βασίλη Κικίλια και τον Δήμαρχο Ακτίου- Βόνιτσας Γιώργο Αποστολάκη, παρουσία του βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας της ΝΔ, Κώστα Καραγκούνη, η παραχώρηση της μαρίνας Παλαίρου στο δήμο Ακτίου- Βόνιτσας.

Η μαρίνα Παλαίρου, με έκταση θαλάσσιας ζώνης συνολικής επιφάνειας 164 στρεμμάτων και δυναμικότητα 400 θέσεων ελλιμενισμού σκαφών αναψυχής,  θα αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες μαρίνες της χώρας.

Στη χερσαία ζώνη θα επιτρέπονται δραστηριότητες όπως σούπερ μάρκετ, εμπορικά καταστήματα, εστιατόρια, αναψυκτήρια, ξενοδοχείο κ.α.

Η ισόρροπη τουριστική ανάπτυξη και στης 13 περιφέρειες της χώρας, δημιουργεί θέσεις εργασίας και στηρίζει τις τοπικές οικονομίες” ανέφερε σε ανάρτηση του στο Twitter ο Υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας.

Εκδότης - Αρχισυντάκης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

02/10/2023
29/09/2023
28/09/2023
27/09/2023
26/09/2023
25/09/2023