Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour Operators1000% πάνω οι κρατήσεις της Jet2 μετά την ανακοίνωση για άρση lockdown στη Βρετανία
Τάσεις

1000% πάνω οι κρατήσεις της Jet2 μετά την ανακοίνωση για άρση lockdown στη Βρετανία

Η Jet2 έχει αναστείλει πάντως όλες τις πτήσεις και τα πακέτα διακοπών της έως τις 16 Μαΐου, αφού ο Βρετανός πρωθυπουργός δήλωσε ότι οι διακοπές στο εξωτερικό θα επαναληφθούν στις 17 Μαΐου το νωρίτερο.

Η Jet2holidays και η αεροπορική της εταιρεία αναψυχής Jet2.com συγκαταλέγονται μεταξύ ενός αυξανόμενου αριθμού εταιρειών που αναφέρουν εντυπωσιακές αυξήσεις των κρατήσεων αμέσως μετά την ανακοίνωση του Βρετανού πρωθυπουργού για έναν “χάρτη πορείας εξόδου” από το lockdown.

Η εταιρεία δήλωσε ότι σημειώθηκε αύξηση κατά 1000% στις κρατήσεις, 24 ώρες μετά το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας, όταν ο Boris Johnson ανέφερε λεπτομερώς τη στρατηγική εξόδου του στη Βουλή των Κοινοτήτων.

Σημειώθηκε σημαντική αύξηση στις κρατήσεις από τον περασμένο Ιούλιο, η οποία συνεχίζεται μέχρι τις υπόλοιπες σχολικές διακοπές του έτους και το καλοκαίρι.

Ωστόσο, η Jet2 έχει αναστείλει όλες τις πτήσεις και τα πακέτα διακοπών της έως τις 16 Μαΐου, αφού ο κ. Johnson δήλωσε ότι οι διακοπές στο εξωτερικό θα επαναληφθούν στις 17 Μαΐου το νωρίτερο.

Ο Steve Heapy, διευθύνων σύμβουλος των Jet2.com και Jet2holidays δήλωσε: “Έχουμε δει τεράστια απαίτηση από τους Βρετανούς παραθεριστές εδώ κιαι καιρό τώρα, με ανθρώπους που δεν θέλουν τίποτα περισσότερο από το να ξεφύγουν στον ήλιο και να απολαύσουν τις διακοπές τους.

Η ανακοίνωση της κυβέρνησης είναι τα νέα που λαχταρούν και η αύξηση των κρατήσεων δείχνει πόσο έτοιμοι είναι οι πελάτες μας για ένα πακέτο διακοπών. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που η κυβέρνηση έχει επιδείξει σαφή φιλοδοξία να ανοίξει ξανά τα διεθνή ταξίδια τους επόμενους μήνες και προσβλέπουμε σε περισσότερες λεπτομέρειες εν ευθέτω χρόνω”.

H Jet2 δεν έχει δώσει πάντως τον αριθμό κρατήσεων που πραγματοποιήθηκαν τις επόμενες 24 ώρες μετά την ανακοίνωση του Βρετανού πρωθυπουργού και ορισμένοι στον κλάδο έχουν επισημάνει ότι η αύξηση των πωλήσεων προήλθε από πολύ χαμηλά.

Η πρόεδρος του Scottish Passenger Agents’ Association, Joanne Dooey προειδοποίησε ότι οι κρατήσεις μπορεί να μην είναι τόσο έντονες όσο δείχνουν τα πρόσφατα στοιχεία που δημοσιεύθηκαν από τους ταξιδιωτικούς πράκτορες στην Αγγλία.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024