Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΑύξηση στις κρατήσεις στη Μεσόγειο μετά την παύση του πολέμου

Αύξηση στις κρατήσεις στη Μεσόγειο μετά την παύση του πολέμου

Οι εξειδικευμένοι στην περιοχή της Μεσογείου Άγγλοι tour operators ανέφεραν ότι μετά την παύση του πολέμου στο Κοσσυφοπέδιο έχει σημειωθεί αύξηση στις αφίξεις των Βρετανών τουριστών. Την μεγαλύτερη αύξηση έχει […]

Οι εξειδικευμένοι στην περιοχή της Μεσογείου Άγγλοι tour operators ανέφεραν ότι μετά την παύση του πολέμου στο Κοσσυφοπέδιο<.> έχει σημειωθεί αύξηση στις αφίξεις των Βρετανών τουριστών.
Την μεγαλύτερη αύξηση έχει σημειώσει η περιοχή της Βόρειας Ιταλίας με 50% αλλά και η Ελλάδα έχει μεγαλύτερο αριθμό κρατήσεων.
Σύμφωνα με το διευθυντή του αγγλικού τουριστικού οργανισμού Manos Holidays κ. Peter Burgess, ακόμα και οι τιμές για κρατήσεις της τελευταίας στιγμής για την Ελλάδα είναι πιο υψηλές από ότι ήταν το 1998. "Η Ελλάδα βρίσκεται σε υψηλά σημεία, αλλά σημασία δεν έχει ο ακριβής αριθμός των αφίξεων, σημασία έχει η τιμή με την οποία πουλάμε. Πουλάμε αυτή την στιγμή 20 λίρες Αγγλίας πιο ακριβά στις κρατήσεις της τελευταίας στιγμής από ότι το 1998" ανέφερε ο κ Burgess.
Επίσης, και η διευθύντρια του εξειδικευμένου για Ελλάδα τουριστικού οργανισμού Argo Holidays κ. Matilde Robert ανέφερε ότι η εταιρία της έχει πολύ καλές κρατήσεις για Ελλάδα και ότι όλα κυλάνε ομαλά. Το Argo Holidays έχει σαν στόχο για την φετινή χρονιά να φθάσει τις 35.000 αφίξεις.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024