Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήBedsonline: Τεράστια αύξηση στη ζήτηση για κρατήσεις για διακοπές από το Ηνωμένο Βασίλειο
Τάσεις

Bedsonline: Τεράστια αύξηση στη ζήτηση για κρατήσεις για διακοπές από το Ηνωμένο Βασίλειο

Τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η Bedsonline, η παγκόσμια πάροχος καταλυμάτων και συμπληρωματικών ταξιδιωτικών προϊόντων, δείχνουν μεγάλη αύξηση στις κρατήσεις για διακοπές από την αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου, που έχει ήδη ξεπεράσει τα όρια του 2019.

Τα τελευταία στοιχεία της Bedsonline, παγκόσμιας παρόχου καταλυμάτων και συμπληρωματικών ταξιδιωτικών προϊόντων, δείχνουν ότι η ζήτηση κρατήσεων είναι ισχυρότερη από ποτέ, με αύξηση 114% στις ακαθάριστες πωλήσεις στο οικονομικό έτος 2022 στο Ηνωμένο Βασίλειο, σε σύγκριση με την ίδια περίοδο το 2019. Καθώς οι διεθνείς αφίξεις τουριστών συνεχίζουν να αυξάνονται και οι τελευταίοι ταξιδιωτικοί περιορισμοί αίρονται, η Bedsonline παρέχει στους πελάτες της, που είναι αποκλειστικά ταξιδιωτικοί πράκτορες, τα καλύτερα εργαλεία για να υποστηρίξει την ανάπτυξη των περισσότερων από 60.000 ταξιδιωτικών συμβούλων σε όλο τον κόσμο που συνεργάζονται με την εταιρεία.

Λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες των συνεργατών της για τη διαχείριση αυτής της αυξανόμενης ζήτησης για το καλοκαίρι, η μηχανή κρατήσεων Bedsonline μιλά για την κατανόηση των απαιτήσεων της αγοράς, καθώς και για τις γνώσεις τους στην τεχνολογία, που όπως τονίζει στην ανακοίνωσή της τροφοδοτείται από έναν αποκλειστικό αλγόριθμο, συνδυάζοντας τα καλύτερα ξενοδοχεία από ένα εκτεταμένο χαρτοφυλάκιο 300.000 ατόμων έως το μοναδικό ερώτημα ενός συμβούλου, λαμβάνοντας υπόψη τα κριτήρια που ταιριάζουν με τη σωστή εμπειρία στον τελικό πελάτη. Μια μεγάλη ποικιλία φίλτρων – που κυμαίνονται από τη βάση του πίνακα έως τα διαπιστευτήρια βιωσιμότητας – επιτρέπει στους συμβούλους να θέτουν τις προτιμήσεις του πελάτη στο επίκεντρο κάθε διαβούλευσης, ενώ περαιτέρω επιλογές (όπως δωρεάν ακύρωση, μερική ακύρωση, κρατήσεις με μη επιστρέψιμη τιμή και τρέχουσες προσφορές) προσφέρουν διαβεβαίωση και ικανοποιούν την επιθυμία για μεγαλύτερη ευελιξία.

“Εργαζόμαστε συνεχώς για να βελτιώσουμε την εμπειρία των πελατών μας μέσω της μηχανής κρατήσεών μας. Έχοντας αυτό κατά νου και για να διασφαλίσουμε ότι οι σύμβουλοι αμείβονται δίκαια για τις προσπάθειές τους, δώσαμε τον έλεγχο στους συμβούλους να προσθέτουν μια προσαρμοσμένη χρέωση (με δυνατότητα προσαρμογής σε 999,99 δολ. κατ’ανώτατο όριο) στις κρατήσεις τους. Η χρέωση -που ισχύει με βάση την προσφορά ή για όλες τις μελλοντικές κρατήσεις με το πάτημα ενός κουμπιού- δεν επιτρέπει απλώς στους συμβούλους να αυξήσουν το εισόδημά τους: τους επιτρέπει να προσαρμόσουν την εμπειρία του πελάτη όπως αρμόζει”, δήλωσε ο Bertrand Sava, γενικός διευθυντής Λιανικής στη Hotelbeds, μητρική εταιρεία της Bedsonline.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024