Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικές ΤάσειςΔιεθνείς ΤάσειςΧρυσή Εβδομάδα: Ευκαιρία μίνι διακοπών για εκατομμύρια Ιάπωνες

Χρυσή Εβδομάδα: Ευκαιρία μίνι διακοπών για εκατομμύρια Ιάπωνες

Την ευκαιρία μίνι διακοπών άδραξαν και φέτος εκατομμύρια Ιάπωνες, με την ευκαιρία της `Χρυσής Εβδομάδας`, τριών συνεχόμενων εθνικών εορτών,προκειμένου να εγκαταλείψουν τις μεγάλες πόλεις και να επισκεφτούν τις γενέτειρες τους […]

Την ευκαιρία μίνι διακοπών άδραξαν και φέτος εκατομμύρια Ιάπωνες, με την ευκαιρία της `Χρυσής Εβδομάδας`, τριών συνεχόμενων εθνικών εορτών,<...>προκειμένου να εγκαταλείψουν τις μεγάλες πόλεις και να επισκεφτούν τις γενέτειρες τους ή άλλους προορισμούς.

Η `Χρυσή Εβδομάδα` ξεκίνησε από προχτές και σε ορισμένους αυτοκινητόδρομους έξω από το Τόκιο οι ουρές έφταναν τα 60 χιλιόμετρα. Σύμφωνα με τα ιαπωνικά ΜΜΕ, οι δρόμοι, οι σταθμοί των τραίνων και τα αεροδρόμια είναι γεμάτα από κόσμο. Στις ταχείες αμαξοστοιχίες η πληρότητα έφθασε το 160% και σχεδόν όλες οι εσωτερικές πτήσεις στο διεθνές αεροδρόμιο Χανέντα του Τόκιο είναι γεμάτες.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
02/06/2023
01/06/2023
31/05/2023
30/05/2023
29/05/2023
26/05/2023