Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικές ΤάσειςΔιεθνείς ΤάσειςΓυναίκες τα δύο τρίτα των εργαζομένων στον τουριστικό κλάδο

Γυναίκες τα δύο τρίτα των εργαζομένων στον τουριστικό κλάδο

Οι γυναίκες, που είναι πολυάσχολες και αρκετά μετριόφρονες να διακηρύσσουν τα επιτεύγματα τους στον τουριστικό και ταξιδιωτικό κλάδο βραβεύτηκαν την περασμένη εβδομάδα, στα πλαίσια ειδικής εκδήλωσης, που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο […]

Οι γυναίκες, που είναι πολυάσχολες και αρκετά μετριόφρονες να διακηρύσσουν τα επιτεύγματα τους στον τουριστικό και<...> ταξιδιωτικό κλάδο βραβεύτηκαν την περασμένη εβδομάδα, στα πλαίσια ειδικής εκδήλωσης, που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο από το πρακτορείο Shine.

Ανάμεσα στις βραβευμένες γυναίκες, ήταν η κ. Gillian Chapple, που αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο το 2002 και άρχισε την παροχή υπηρεσιών ηλεκτρονικών κρατήσεων για ξενοδοχεία (Bedsearcher), δουλεύοντας 120 ώρες την εβδομάδα το τελευταίο καιρό. Έλαβε το βραβείο “Young Achiever of the Year Award”.

Ακόμα, βραβεύτηκαν η κ. Λίτσα Κωνσταντίνου, γενική διευθύντρια στο STA Travel, η κ. Nishma Patel, γενική διευθύντρια στο Teletext TV και η κ. Sandra Elliott, chief executive στο Visit London.

Σύμφωνα με στοιχεία, που αποκάλυψε το Shine, που οργάνωσε και την τελετή βραβείων, οι γυναίκες αποτελούν το 70% του εργατικού δυναμικού στο ταξιδιωτικό και τουριστικό κλάδο. Σχολιάζοντας, αυτό το ποσοστό, εκπρόσωπος του Shine δήλωσε ότι “η αφοσίωση, το πάθος και τα επιτεύγματα τους, συνήθως περνούν απαρατήρητα, για το λόγο ότι οι γυναίκες είναι συχνά πολύ μετριόφρονες για να καυχιούνται για τα επιτεύγματα τους ή απλά είναι πολύ απασχολημένες, με το να βάζουν σε σειρά τις προτεραιότητες της ζωής τους”.

Aλλες νικήτριες των βραβείων ήταν η κ. Chris Browne, γενική διευθύντρια στην First Choice Airways, η κ. Doreen McKenzie, ιδιοκτήτρια του Knock Travel στο Μπέλφαστ, η κ. Sandie Dawe, διευθύντρια επικοινωνίας στο Visit Britain, η κ. Heidi Truman, διευθύντρια στο `KPMG Hospitality and Leisure Division`, και η κ. Sunny Crouch, γενική διευθύντρια του World Trade Centre στο Λονδίνο.

Οι ιδρύτριες του Shine, κ. Gaby Marcon και Alessandra Alonso, δήλωσαν ότι “ελπίζουμε ότι αυτά τα βραβεία, όχι απλά θα ενημερώσουν το κοινό για την συνεισφορά των γυναικών στη τουριστική βιομηχανία, αλλά θα παράσχουν το κίνητρο και την έμπνευση δημιουργίας και σε άλλες γυναίκες, δίνοντας παράλληλα τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να κατανοήσουν ότι η προσωπική και η επαγγελματική ανέλιξη είναι εξίσου σημαντικές για την ανάπτυξη γενικότερα της τουριστικής βιομηχανίας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024