Τελευταία νέα
HomeΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΗ μεγαλύτερη δύναμη στις αερομεταφορές η Ασία τα επόμενα χρόνια
Abacus International

Η μεγαλύτερη δύναμη στις αερομεταφορές η Ασία τα επόμενα χρόνια

Η αγορά της Ασίας / Ειρηνικού θα είναι η μεγαλύτερη παγκοσμίως στον χώρο της αεροπορίας στα επόμενα τρία χρόνια, λόγω των αυξανόμενων εσόδων της και των μοναδικών δημογραφικών χαρακτηριστικών της, […]

Η αγορά της Ασίας / Ειρηνικού θα είναι η μεγαλύτερη παγκοσμίως στον χώρο της αεροπορίας στα επόμενα τρία χρόνια, λόγω των αυξανόμενων εσόδων της και των μοναδικών δημογραφικών χαρακτηριστικών της, σύμφωνα με στοιχεία<...>της Abacus International. “Οι αλλαγές στα μοντέλα των αεροπορικών εταιριών, με την ενίσχυση της θέσης των εταιριών χαμηλού κόστους που εξυπηρετούν μακρινούς προορισμούς, σε συνδυασμό με τις αναδυόμενες αγορές της Ινδίας και της Κίνας, αυξάνουν τις επενδύσεις σε αεροσκάφη, αεροδρόμια, ξενοδοχεία και απαιτούν υψηλά επίπεδα επαγγελματισμού από όσους ασχολούνται στη ταξιδιωτική και τουριστική βιομηχανία” ανέφερε στο Συνέδριο της Abacus International, ο πρόεδρος και CEO της, κ. Don Birch.

“Η αγορά της Ασίας/Ειρηνικού” τόνισε “θα αποτελέσει παγκοσμίως τη μεγαλύτερη δύναμη στο χώρο της αεροπορίας τα επόμενα τρία χρόνια, πετυχαίνοντας αύξηση της τάξης του 30% στα ταξίδια αναψυχής εκτός συνόρων της”.

Οι προβλέψεις της Boeing για το 2025 θέτουν την αύξηση της περιοχής Ασίας/Ειρηνικού σε 6,4%, δεύτερη από την περιοχή της Λατινικής Αμερικής με 6,9%, ενώ μεγάλοι αερομεταφορείς, όπως οι Singapore Airlines και Cathay Pacific, όπως και αερομεταφορείς της Κίνας και της Μέσης Ανατολής, έχουν ήδη προχωρήσει σε αγορές αεροσκαφών, προκειμένου να αντεπεξέλθουν στη μελλοντική ζήτηση.

Βίκυ Καραντζαβέλου
Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
15/07/2024
12/07/2024
11/07/2024
10/07/2024
09/07/2024
08/07/2024