Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΜεγάλες οι οικονομικές ζημιές στον τουρισμό από τα κύματα τσουνάμι

Μεγάλες οι οικονομικές ζημιές στον τουρισμό από τα κύματα τσουνάμι

Σύμφωνα με ανακοινώσεις του υπουργού Τουρισμού της Μαλαισιακής κυβέρνησης οι ζημιές στον τουριστικό κλάδο από τα κύματα τσουνάμι στις χώρες της νότιας και νοτιοανατολικής Ασίας ανέρχονται σε δισεκατομμύρια δολάρια…

Σύμφωνα με ανακοινώσεις του υπουργού Τουρισμού της Μαλαισιακής κυβέρνησης οι ζημιές στον τουριστικό κλάδο από τα κύματα τσουνάμι στις χώρες<...> της νότιας και νοτιοανατολικής Ασίας ανέρχονται σε δισεκατομμύρια δολάρια.

Όπως τόνισε ο κ. Λέο Μίχαελ Τογιάντ κατά τη σύνοδο του οργανισμού ASEAN, μπορεί η Ινδονησία και η Ταϊλάνδη να είναι οι χώρες που έπαθαν τις μεγαλύτερες ζημιές από τα παλιρροϊκά κύματα, πλην όμως, ο αντίκτυπος από την τεράστια φυσική καταστροφή που προκλήθηκε έχει επιπτώσεις για την τουριστική βιομηχανία της ευρύτερης περιοχής.

Μάλιστα, ο υπουργός Τουρισμού της Μαλαισίας επισήμανε, επίσης, πως η εκτίμησή του για ζημίες “πολλών εκατομμυρίων δολαρίων”, δεν περιλαμβάνει τις Σρι Λάνκα, Ινδία και Μαλβίδες, χώρες οι οποίες δεν ανήκουν στο δυναμικό του ASEAN.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024