Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικές ΤάσειςΔιεθνείς ΤάσειςΟ βρετανικός βοράς δεν ταξιδεύει στην Ελλάδα

Ο βρετανικός βοράς δεν ταξιδεύει στην Ελλάδα

Οι πωλήσεις της Ελλάδας κατά την διάρκεια του χρόνου δείχνουν να έχουν παράλληλη πορεία με την υπόλοιπη Ανατολική Μεσόγειο, παρουσιάζοντας μικρή πτώση μιας ποσοστιαίας μονάδας την περίοδο Σεπτεμβρίου – Οκτωβρίου […]

Οι πωλήσεις της Ελλάδας κατά την διάρκεια του χρόνου δείχνουν να έχουν παράλληλη πορεία με την υπόλοιπη Ανατολική Μεσόγειο, παρουσιάζοντας<...> μικρή πτώση μιας ποσοστιαίας μονάδας την περίοδο Σεπτεμβρίου – Οκτωβρίου και ελαφρά άνοδο δύο ποσοστιαίων μονάδων την περίοδο Μαίου – Σεπτεμβρίου.
Επίσης, σύμφωνα με τα στοιχεία που προκύπτουν από τις αναχωρήσεις των αντίστοιχων αεροδρομίων, την Ελλάδα δείχνει να την προτιμούν περισσότερο οι κάτοικοι της περιοχής του Μάντσεστερ και του Λονδίνου σε σχέση με τους κατοίκους της Γλασκόβης και μερικών άλλων μικρών περιοχών.
Τα στοιχεία από τις πωλήσεις των τουριστικών γραφείων συμφωνούν με το παραπάνω συμπέρασμα δείχνοντας ότι η Ελλάδα υστερεί λίγο σε πωλήσεις στον Βορά σε αντίθεση με την κεντρική και νότια Αγγλία<.>.
Τέλος, προτιμούν την Ελλάδα ως προορισμό το 26% των βρετανικών οικογενειών74% των τουριστών που κάνουν διακοπές χωρίς την οικογένεια τους προτιμά την Ελλάδα σε αντίθεση με όσους προτιμούν χώρες της Ανατολικής Μεσογείου που το ποσοστό τους ανέρχεται στο 70%. Να σημειώσουμε ότι από το σύνολο των Βρετανών τουριστών, το 64% προτιμάει διακοπές χωρίς την οικογένεια και το 36% ταξιδεύουν οικογενειακά.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
21/09/2023
20/09/2023
19/09/2023
18/09/2023
15/09/2023
14/09/2023