Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΟι low-cost αεροπορικές εταιρείες ενισχύουν τα συνέδρια στην Ασία
Αερομεταφορές

Οι low-cost αεροπορικές εταιρείες ενισχύουν τα συνέδρια στην Ασία

ΑΠΟΣΤΟΛΗ – IT&CMA Asia – ΜΠΑΝΓΚΟΚ: Σημαντικός χαρακτηρίζεται ο ρόλος των αεροπορικών εταιρειών χαμηλού κόστους στη συνεδριακή αγορά δήλωσαν βασικά στελέχη του τουρισμού στη διεθνή έκθεση IT&CMA Asia, που γίνεται στην Μπανγκόκ.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ – IT&CMA Asia – ΜΠΑΝΓΚΟΚ: Η βελίωση της διασύνδεσης μεταξύ των διαφορετικών περιοχών της Ασίας, λόγω των νέων πτήσεων που ανακοινώνουν συνεχώς οι ασιατικές αεροπορικές εταιρείες, παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην αύξηση των συνεδρίων σε όλη την Ασία. Επίσης, στις μέρες μας, που οι προϋπολογισμοί των συνεδρίων όλο και παραμένουν στα ίδια επίπεδα χρονιά με χρονιά -ή και καμία φορά μειώνονται, οι αεροπορικές εταιρείες χαμηλού κόστους (low cost) βοηθούν τους travel managers να επιτύχουν τους στόχους τους.

Τα συμπεράσματα αυτά προέρχονται από συζητήσεις στελεχών κατά τη διάρκεια της διεθνούς έκθεσης για την αγορά MICE, IT&CMA Asia 2012, που γίνεται αυτές τις μέρες στην Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης. Πόλεις, όπως η Κουάλα Λουμπούρ, η Μπανγκόκ και η Σιγκαπούρη έχουν καθημερινές αεροπορικές συνδέσεις με πολλούς συνεδριακούς προορισμούς σε όλη την Ασία, βοηθώντας έτσι ακόμα και σύνεδρους από μακρυνούς προορισμούς, όπως είναι η Ευρώπη, να φτάσουν γρήγορα και φθηνά στα θέρετρα της Ασίας.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

02/06/2023
01/06/2023
31/05/2023
30/05/2023
29/05/2023
26/05/2023