Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΣημαντικά μειωμένος θα είναι ο αριθμός των Ρώσων τουριστών το 2009
Αιτία η οικονομική κρίση

Σημαντικά μειωμένος θα είναι ο αριθμός των Ρώσων τουριστών το 2009

Μεγάλη μείωση στο συνολικό αριθμό των ημερών διακοπών των Ρώσων, που μπορεί να φτάσει το 20-25%, αναμένεται το 2009 σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Interfax. Ο επικεφαλής της ομοσπονδιακής υπηρεσίας τουρισμού, Rosturism, Anatoly Yarochkin, αναφέρει ότι τα αεροπορικά και σιδηροδρομικά εισιτήρια ενδέχεται…

Μεγάλη μείωση στο συνολικό αριθμό των ημερών διακοπών των Ρώσων, που μπορεί να φτάσει το 20-25%, αναμένεται<...> το 2009 σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Interfax.

Ο επικεφαλής της ομοσπονδιακής υπηρεσίας τουρισμού, Rosturism, Anatoly Yarochkin, αναφέρει ότι τα αεροπορικά και σιδηροδρομικά εισιτήρια ενδέχεται να είναι πολύ ακριβά φέτος αναγκάζοντας τον κόσμο να ταξιδεύει με το αυτοκίνητό του στις διακοπές. Οι περικοπές αφορούν τα ταξίδια στην Ευρώπη και από άλλους μακρινούς ταξιδιωτικούς προορισμούς, αναφέρει η κρατική υπηρεσία τουρισμού. Αιτία είναι η οικονομική κρίση, οι επιπτώσεις της οποίας είναι μεγάλες για τους Ρώσους και την οικονομία της χώρας. Η ανεργία, όπως ανακοίνωσε την Κυριακή ο πρόεδρος Dmitry Medvedev έχει ξεπεράσει το 8%. Εν τω μεταξύ, το ρούβλι έχει υποτιμηθεί κατά το ένα τρίτο έναντι των ξένων νομισμάτων.

Οι Ρώσοι αύξησαν κατά πολύ τα ταξίδια τους στο εξωτερικό την τελευταία δεκαετία, καθώς η οικονομική κατάσταση της χώρας ευνόησε πολλούς, οι αεροπορικές εταιρίες πρόσθεσαν δρομολόγια από και προς τη Ρωσία και οι ταξιδιωτικοί πράκτορες εμπλούτισαν τις επιλογές για τους πελάτες τους.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024