Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΤο ένα μετά το άλλο κλείνουν τα τουριστικά γραφεία στη Μεγάλη Βρετανία
Οικονομική κρίση

Το ένα μετά το άλλο κλείνουν τα τουριστικά γραφεία στη Μεγάλη Βρετανία

Σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα, τα κρούσματα τουριστικών γραφείων που κλείνουν όλο και αυξάνονται στην χώρα. Πρόσφατα ανακοινώθηκε το κλείσιμο του Cambuslang Travel που είχε την έδρα του στη Γλασκώβη…

Σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα, τα κρούσματα τουριστικών γραφείων που κλείνουν όλο και αυξάνονται στην χώρα. Πρόσφατα<...> ανακοινώθηκε το κλείσιμο του Cambuslang Travel που είχε την έδρα του στη Γλασκώβη.

Επίσης, ανακοινώθηκε και το κλείσιμο του The Package Holiday Company, τουριστικού γραφείου που ήταν και μέλος της ABTA, Association of British Travel Agents, και είχε την έδρα του στο Leeds. Πριν λίγες μέρες ανακοίνωσε ότι δε μπορεί πλέον να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις του και το γραφείο Windsor & Neate Travel, το οποίο λειτουργούσε για 25 χρόνια. Μέλος του γραφείου αποτελούσε και το Advantage Travel Centres που εξειδικευόταν στις κρουαζιέρες και είχε κλείσει στις αρχές του Αυγούστου.

Πριν λίγες μέρες έκλεισε και το γραφείο Kunapark, με έδρα το Leeds, που ήταν και αυτό μέλος της ABTA. Τα γραφείο χρησιμοποιούσε τους δικτυακούς κόμβους flydeals.co.uk, hot4holidays.co.uk και luxuryholidaymaker.co.uk.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024