Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςAirlineRatings.com: Αυτές είναι οι ασφαλέστερες αεροπορικές εταιρείες για το 2018
Αερομεταφορές

AirlineRatings.com: Αυτές είναι οι ασφαλέστερες αεροπορικές εταιρείες για το 2018

Οι κορυφαίες 20 αεροπορικές εταιρείες είναι: Alaska Airlines, All Nippon Airways, British Airways, Cathay Pacific Airways, Emirates, Etihad Airways, EVA Air, Finnair, Hawaiian Airlines, Japan Airlines, KLM, Lufthansa, Qantas, Royal Jordanian Airlines, Scandinavian Airline System, Singapore Airlines, Swiss, Virgin Atlantic και Virgin Australia.

Η AirlineRatings.com ανακοίνωσε τις 20 πιο ασφαλείς αεροπορικές εταιρείες για το 2018 από τις 409 που συνολικά εξετάστηκαν. Οι κορυφαίες 20 αεροπορικές εταιρείες -και με αλφαβητική σειρά- είναι οι εξής: Alaska Airlines, All Nippon Airways, British Airways, Cathay Pacific Airways, Emirates, Etihad Airways, EVA Air, Finnair, Hawaiian Airlines, Japan Airlines, KLM, Lufthansa, Qantas, Royal Jordanian Airlines, Scandinavian Airline System, Singapore Airlines, Swiss, Virgin Atlantic και Virgin Australia.  

“Αυτές οι αεροπορικές εταιρείες ξεχωρίζουν στον κλάδο και βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της ασφάλειας και της καινοτομίας”, δήλωσε ο αρχισυντάκτης της ιστοσελίδας AirlineRatings.com, Geoffrey Thomas.

“Για παράδειγμα, η Qantas της Αυστραλίας έχει αναγνωριστεί από την British Advertising Standards Association σε μια διαδικασία δοκιμών το 2008, ως η πιο πεπειραμένη αεροπορική εταιρεία στον κόσμο.

Είναι εξαιρετικό το γεγονός ότι η Qantas ήταν η κυρίαρχη αεροπορική εταιρεία σχεδόν σε κάθε σημαντική εξέλιξη της επιχειρησιακής ασφάλειας τα τελευταία 60 χρόνια και δεν είχε κανένα δυστύχημα την εποχή των τζετ”, δήλωσε ο Geoffrey Thomas. “Αλλά η Qantas δεν είναι η μόνη. Οι μεγάλες αεροπορικές εταιρείες, όπως η Hawaiian και η Finnair, έχουν εξίσου τέλεια ρεκόρ στην εποχή των τζετ”.

Ανταποκρινόμενοι στο δημόσιο ενδιαφέρον, οι συντάκτες της AirlineRatings.com εξέτασαν επίσης ποιες είναι οι δέκα ασφαλέστερες αεροπορικές εταιρείες χαμηλού κόστους. Αυτές είναι με αλφαβητική σειρά οι εξής: Aer Lingus, Flybe, Frontier, HK Express, Jetblue, Jetstar Australia, Thomas Cook, Virgin America, Vueling και Westjet.

Η AirlineRatings.com ανακοίνωσε επίσης τις αεροπορικές εταιρείες με την χαμηλότερη βαθμολογία (ένα μόλις αστέρι). Αυτές είναι οι Air Koryo, Bluewing Airlines, Buddha Air, Nepal Airlines, Tara Air, Trigana Air Service και Yeti Airlines.

Κατά την επιλογή της για την κατάταξη, η AirlineRatings.com λαμβάνει υπόψη πολλούς κρίσιμους παράγοντες όπως: τους ελέγχους των οργάνων διοίκησης της αεροπορίας και των κορυφαίων αεροπορικών συνδέσμων, κυβερνητικούς ελέγχους, την προϊστορία της εταιρείας για συντριβές και σοβαρά περιστατικά, καθώς και την ηλικία του στόλου της.

Εκδότης - Αρχισυντάκης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

22/09/2023
21/09/2023
20/09/2023
19/09/2023
18/09/2023
15/09/2023