Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΑύξηση 400% (!) στα έσοδα των ξενοδοχείων του Λονδίνου λόγω του βασιλικού γάμου
Μελέτη της Pegasus Solutions

Αύξηση 400% (!) στα έσοδα των ξενοδοχείων του Λονδίνου λόγω του βασιλικού γάμου

Τα έσοδα ανά κράτηση στα ξενοδοχεία του Λονδίνου θα αυξηθούν σχεδόν κατά 400% για τους βασιλικούς γάμους το Σαββατοκύριακο, σύμφωνα με μια ειδική έκθεση του The Pegasus View, που κυκλοφόρησε από την Pegasus Solutions. Η έκθεση ασχολείται με τον αντίκτυπο του βασιλικού γάμου…

Τα έσοδα ανά κράτηση στα ξενοδοχεία του Λονδίνου θα αυξηθούν σχεδόν κατά 400% για τους βασιλικούς γάμους το Σαββατοκύριακο, σύμφωνα με μια ειδική έκθεση<...> του The Pegasus View, που κυκλοφόρησε από την Pegasus Solutions. Η έκθεση ασχολείται με τον αντίκτυπο του βασιλικού γάμου στη μέση ημερήσια τιμή διαμονής στα λονδρέζικα ξενοδοχεία, τη διάρκεια παραμονής και τα έσοδα ανά κράτηση, αντλώντας πληροφορίες από τις κρατήσεις που πραγματοποιούνται μέσω των ταξιδιωτικών πρακτόρων, αλλά και από τους ίδιους τους ταξιδιώτες.

Οι στοιχεία δείχνουν αύξηση 383,7% των μέσων καθαρών εσόδων ανά κράτηση σε σχέση με το προηγούμενο έτος αύξηση 215,1% συγκριτικά με το προηγούμενο Σαββατοκύριακο και αύξηση 210,9% για το Σαββατοκύριακο μετά το γάμο. Η Pegasus αναφέρει ακόμη αύξηση των τιμών κατά 134% σε σχέση με το 2010 για το Σαββατοκύριακο του γάμου. Η δε διάρκεια παραμονής εμφανίζει τριψήφια ποσοστά αύξησης σε σχέση με το προηγούμενο έτος τις δύο ημέρες μετά την τελετή, με αυξήσεις 71,4%, το Σαββατοκύριακο πριν και 90,2% το Σαββατοκύριακο μετά, αντίστοιχα.

“Βλέπουμε τις επιπτώσεις προ και μετα του χαρμόσυνου γεγονότος, κάτι που έχει όλες τις προδιαγραφές για να ευνοήσει τα ξενοδοχεία του Λονδίνου”, δήλωσε ο Mike Kistner, διευθύνων σύμβουλος της Pegasus Solutions. “Οι ντόπιοι και διεθνείς ταξιδιώτες, είτε ήρθαν νωρίς ή διαμένουν στην πόλη κάποιες μέρες και την εβδομάδα μετά το γάμο. Ο συνδυασμός που προκύπτει από τους υψηλότερες τιμές και τις διαμονές μεγαλύτερης διάρκειας, έχει ως αποτέλεσμα το σύνολο των εσόδων για κάθε διαμονή να αυξηθεί κατά τριψήφια ποσοστά σε σχέση με τα αντίστοιχα Σαββατοκύριακα πέρυσι”.

Οι κρατήσεις μέσω GDS και ADS για κάθε Σαββατοκύριακο του Απριλίου εμφάνισαν διψήφιο ποσοστό αύξησης της μέσης τιμής διαμονής (ADR). Επιπλέον, οι κρατήσεις για μελλοντικές αφίξεις που έχουν γίνει έως τις 21 Απριλίου έδειξαν αύξηση του ADR σχεδόν κατά 90% την ημέρα του γάμου, με αποκορύφωση το Σάββατο, 30 Απριλίου με μια εκρηκτική αύξηση κατά 134%.

Οι περισσότεροι που θα καταφθάσουν στο Λονδίνο για την εκδήλωση είναι Βρετανοί, με τους ταξιδιώτες από τις ΗΠΑ που αποτελούν το δεύτερο υψηλότερο ποσοστό στις κρατήσεις. Η Pegasus αναφέρει τη Γαλλία και τη Γερμανία ως τις επόμενες κατά σειρά χώρες προέλευσης των διεθνών ταξιδιωτών.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024