Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηΈρευνα ποιότητας τουρισμού Ρόδου από το Σύλλογο Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου
Ξενοδοχία

Έρευνα ποιότητας τουρισμού Ρόδου από το Σύλλογο Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου

Ερωτηματολόγια έχουν μεταφραστεί σε τέσσερις γλώσσες και θα συγκεντρωθούν με τη βοήθεια των τοπικών τουριστικών γραφείων, καθώς και των TOs που δραστηριοποιούνται στη Ρόδο. Η διανομή θα γίνεται στα λεωφορεία κατά την αναχώρηση των τουριστών για το αεροδρόμιο.

Ο Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου, σε συνεργασία με το Αμερικανικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης και τον υπεύθυνο καθηγητή κ. Ανέστη Αναστασίου, πρόκειται να διεξάγει έρευνα ποιότητας του προορισμού στην Ρόδο από την επόμενη εβδομάδα και μέχρι την λήξη της τουριστικής σeζόν.

Σκοπός της έρευνας είναι η προσπάθεια αναβάθμισης και βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών και υποδομών του νησιού. Τα ερωτηματολόγια έχουν μεταφραστεί σε τέσσερις γλώσσες και θα συγκεντρωθούν με τη βοήθεια των τοπικών τουριστικών γραφείων, καθώς και των Tour Operators που δραστηριοποιούνται στη Ρόδο. Η διανομή θα γίνεται στα λεωφορεία κατά την αναχώρηση των τουριστών για το αεροδρόμιο, καθώς και στα ξενοδοχεία εντός των οποίων εργάζονται τα μέλη του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων. Μετά την ολοκλήρωση της έρευνας και την επεξεργασία από το Αμερικανικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης, θα γίνει μία εκδήλωση παρουσίασης των αποτελεσμάτων της έρευνας.

“Με αυτήν την ενέργεια θα είναι εύκολο να προγραμματίσουμε αντικειμενικές βελτιώσεις έπειτα από τις έγκυρες υποδείξεις των πελατών μας”, αναφέρει ο Σύλλογος.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024