Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΗ Ελλάδα στην 3η θέση των βρετανικών αναζητήσεων για γαμήλιους προορισμούς
Γαμήλιο ταξίδι

Η Ελλάδα στην 3η θέση των βρετανικών αναζητήσεων για γαμήλιους προορισμούς

Οι Μαλδίβες βρίσκονται στην κορυφή των αναζητήσεων με 4.400 κατά μέσο όρο το μήνα, πολύ μπροστά από τη δεύτερη στην κατάταξη Τουρκία, με 1.600 αναζητήσεις. Ακολουθεί η Ελλάδα με 1.000.

Η βρετανική αντιπροσωπεία αυτοκινήτων Brindley Group συνέταξε μια λίστα με τους προορισμούς για μήνα του μέλιτος που έχουν τη μεγαλύτερη ζήτηση από ζευγάρια που θα παντρευτούν σύντομα στο Ηνωμένο Βασίλειο, με βάση τα δεδομένα αναζήτησης από την Google. μερικά από τα σημαντικότερα ευρήματα είναι τα ακόλουθα:

  • Το South Farm του Cambridgeshire κατέλαβε την πρώτη θέση ως ο καλύτερος χώρος γάμου του Ηνωμένου Βασιλείου στην ανάλογη κατάταξη (index), ακολουθούμενο από το Hadsham Farm στο Oxfordshire και το Leeds Castle στο Κεντ.
  • Η Ανατολική Αγγλία είναι η Νο1 περιοχή πραγματοποίησης γάμων, με τα West Midlands να έρχονται στη δεύτερη θέσηΟι Μαλδίβες ήταν ο κορυφαίος προορισμός για μήνα του μέλιτος των Βρετανών, συγκεντρώνοντας 4.400 κατά μέσο όρο μηνιαίες αναζητήσεις στο Google, ακολουθούμενη από την Τουρκία με 1.600 μηνιαίες αναζητήσεις και ακολουθεί η Ελλάδα, με 1.000 κατά μέσο όρο μηνιαίες αναζητήσεις
  • Οι ρουστίκ γάμοι είναι το πιο δημοφιλές θέμα, με 1.000 κατά μέσο όρο μηνιαίες σχετικές αναζητήσεις. Τα φεστιβάλ και το δάσος ήταν τα επόμενα θέματα γάμου με τις περισσότερες μηνιαίες αναζητήσεις, με το καθένα να λαμβάνει 320 κατά μέσο όρο.
  • Επτά από τους δέκα πιο αγαπητοί χώροι τέλεσης γάμων βρίσκονται στη Νοτιοανατολική Αγγλία, λόγω ενός συνδυασμού χώρων με υψηλή βαθμολογία, καλά εξοπλισμένων, καθώς και υψηλών μέσων μέγιστων θερμοκρασιών και χαμηλότερων βροχοπτώσεων κατά τη διάρκεια της γαμήλιας περιόδου.
Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024