Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΜελέτη για τα τουριστικά λεωφορεία και το ρόλο τους στον ελληνικό τουρισμό
ΠΟΕΤ - JBR Hellas

Μελέτη για τα τουριστικά λεωφορεία και το ρόλο τους στον ελληνικό τουρισμό

Τα αποτελέσματα μελέτης, που πραγματοποιήθηκε στη χώρα μας, με θέμα `Τα τουριστικά λεωφορεία και ο ρόλος τους στον ελληνικό τουρισμό`, θα παρουσιάσει την ερχόμενη Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2006, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Επιχειρήσεων Τουρισμού – ΠΟΕΤ στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ της Αθήνας…

Τα αποτελέσματα μελέτης, που πραγματοποιήθηκε στη χώρα μας, με θέμα `Τα τουριστικά λεωφορεία και ο ρόλος τους στον ελληνικό τουρισμό`, θα παρουσιάσει την ερχόμενη Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2006, η Πανελλήνια Ομοσπονδία<...>Επιχειρήσεων Τουρισμού – ΠΟΕΤ στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ της Αθήνας.

Η μελέτη, η οποία πραγματοποιήθηκε από την JBR Hellas για λογαριασμό της ΠΟΕΤ αναμένεται, ανάμεσα στα άλλα, να δείξει:


  • Τα ακριβή χαρακτηριστικά (αριθμητικά και ποιοτικά) των τουριστικών λεωφορείων στη χώρα μας και για κάθε περιφέρεια χωριστά, καθώς και τα ιδιαίτερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.
  • Τον ρόλο των τουριστικών λεωφορείων, τα οποία στη μεγάλη τους πλειοψηφία ανήκουν στα τουριστικά γραφεία, σε σχέση και με τους υπόλοιπους τομείς/ κλάδους του τουρισμού (συνέδρια, ξενοδοχεία, κρουαζιέρες κλπ.).
  • To σχετικό νομοθετικό πλαίσιο στη χώρα μας και τις αδυναμίες που υπάρχουν.
  • Συγκρίσεις και αντίστοιχα δεδομένα χωρών της ΕΕ.
  • Τα Δυνατά Σημεία, τις Αδυναμίες, τις Απειλές και τις Ευκαιρίες (SWOT)

Η ΠΟΕΤ, όπως σημειώνει σε σχετική της ανακοίνωση, στο μέλλον θα αναλάβει περαιτέρω πρωτοβουλίες για τη μελέτη και έρευνα για όλο το εύρος των θεμάτων που σχετίζονται και απασχολούν τα τουριστικά γραφεία στην Ελλάδα.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024