Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΜόλις 88η η Αθήνα μεταξύ των 100 πιο ερωτικών πόλεων στον κόσμο
Έρευνα

Μόλις 88η η Αθήνα μεταξύ των 100 πιο ερωτικών πόλεων στον κόσμο

Όχι ιδιαίτερα ικανοποιητικό το σκορ της Αθήνας μεταξύ των πιο ερωτικών πόλεων του πλανήτη, καθώς κατετάγη 88η στις πρώτες 100. Ειδικά, οι βαθμολογίες στους δείκτες 'Πρόσβαση σε μέτρα αντισύλληψης' (0.7), 'Φιλικότητα προς LGBT' (0.6) και 'Ισότητα των φύλων' (0.9) είναι απογοητευτικές.

Το διεθνές ερωτικό app store Lazeeva διεξήγαγε έρευνα για να ανακαλύψει ποιες είναι οι 100 πιο σεξουαλικές πόλεις του κόσμου. Η έρευνα έλαβε υπόψιν της δέκα παράγοντες, συμπεριλαμβανομένου του πόσο συχνά οι κάτοικοι είναι σεξουαλικά δραστήριοι και πόσοι θεωρούν τους εαυτούς τους ανοιχτούς σε πειραματισμούς, προκειμένου να κατανοήσουν πραγματικά που ζουν οι πιο ερωτικοί άνθρωποι του κόσμου.

Προκειμένου να διαπιστωθεί πόσο σεξουαλικά ενεργοί, “ανοιχτοί” και ικανοποιημένοι είναι οι πολίτες κάθε πόλης, η έρευνα πραγματοποιήθηκε σε περισσότερους από 450.000 ενήλικες ηλικίας 18 έως 70 ετών. Η έρευνα επίσης συμπεριέλαβε στοιχεία για κατοχή sex toys. Στη συνέχεια, τα δεδομένα συνδυάστηκαν με πληροφορίες από τις εκθέσεις που εκπόνησαν τα Τμήματα Υγείας σε κάθε χώρα, την Παγκόσμια Υπηρεσίας Υγείας του ΟΗΕ και την Παγκόσμια Τράπεζα, όλα σχετικά με τη σεξουαλική υγεία.

Τα κλαμπ swingers και οι καταχωρίσεις ομάδων από κάθε πόλη χρησιμοποιήθηκαν για τον υπολογισμό του δείκτη swingers. Για καταχωρίσεις ψυχαγωγίας για ενήλικες καταχωρήθηκε ο συνολικός αριθμός τακτικών νυχτερινών κέντρων, καθώς και όλα τα εξουσιοδοτημένα μέρη ψυχαγωγίας για ενήλικες, τα οποία διαιρέθηκαν με τον πληθυσμό της πόλης για να υπολογιστεί η κατάταξη της ψυχαγωγίας ενηλίκων.

Το Παρίσι κατετάγη πρώτο, ακολουθούμενο από το Ρίο ντε Τζανέιρο και το Λονδίνο. Το Παρίσι είχε ιδιαίτερα υψηλό σκορ στον δείκτη “swingers” και “ψυχαγωγία ενηλίκων”, ενώ το Ρίο ντε Τζανέιρο ξεχώρισε από τις άλλες πόλεις στους δείκτες σεξουαλικού πειραματισμού και σεξουαλικής ενεργητικότητας. Το Λονδίνο κατετάγη η κελύτερη πόλη στον δείκτη “Φιλικότητα προς LGBT”.

Πέντε από τις δέκα κορυφαίες πόλεις στη χρήση πορνογραφίας είναι στη Βόρια Αμερική, με το Los Angeles να καταλαμβάνει την πρώτη θέση. Το Βερολίνο είναι πρώτο στον δείκτη “swingers” και δεύτερο ‘στην “ψυχαγωγία ενηλίκων”, με πρώτο το Λας Βέγκας.

Η Lazeeva χρησιμοποίησε τα δικά της ανώνυμα δεδομένα, καθώς και δεδομένα που παρείχαν ορισμένοι από τους συνεργάτες της για να κατατάξει τη χρήση πορνογραφίας στις 100 πόλεις. Τα στοιχεία που χρησιμοποιήθηκαν για τον υπολογισμό της πιο φιλικής πόλης προς την LGBT κοινότητα δόθηκαν από διάφορες LGBT οργανώσεις. Οι βαθμοί πρόσβασης στην αντισύλληψη και η κατάταξη της ισότητας των φύλων υπολογίστηκαν με βάση μελέτες που διενεργήθηκαν από τον ΟΗΕ.

Αθήνα

  • Σεξουαλικά ενεργοί: 8.2
  • Σεξουαλικά “ανοιχτοί”: 1.8
  • Σεξουαλικά ικανοποιημένοι: 2.7
  • Χρήση Sex Toys: 1.7
  • Χρήση πορνογραφίας: 2.7
  • Ψυχαγωγία ενηλίκων: 6.1
  • Δείκτης Swingers: 6.3
  • Πρόσβαση σε μέτρα αντισύλληψης: 0.7
  • Φιλικότητα προς LGBT: 0.6
  • Ισότητα των φύλων: 0.9

Σύνολο: 31.7

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

30/05/2023
29/05/2023
26/05/2023
25/05/2023
24/05/2023
23/05/2023